Karl Dawson, Kate Marillat – Transformă-ţi convingerile, transformă-ţi viaţa

transforma-ti-convingerile-transforma-ti-viataNoi dovezi furnizate de știință demonstrează că principalele noastre convingeri ne produc schimbările chimice în corp, ne controlează tiparele de gândire și ne produc, în esență, reacțiile la lumea exterioară. Dacă putem schimba ceea ce credem despre noi înșine și despre lume, atunci ne putem schimba și gândurile. Iar dacă ne putem schimba gândurile… ei bine, atunci putem schimba orice!

La mai bine de un deceniu de la nașterea minunatei Matrix Reimprinting/Reimprimarea Matricei, puternica tehnică ce folosește EFT (Emotional Freedom Techniques, „tehnici de eliberare emoțională”) pentru a ne rezolva traumele, creatorul ei, Karl Dawson, și-a adaptat metoda revoluționară pentru a se asigura că practicienii se concentrează pe convingerile fundamentale din viața clienților lor. Ca urmare, cartea Transformă-ți convingerile, transformă-ți viața – tehnici de tapping EFT folosind Reimprimarea Matricei explorează modul în care această tehnică ne e de ajutor în orice aspect al vieții, de la anxietate, durere, fobie și gestionarea durerii până la relația cu părinții și la imaginea de sine.

Indiferent dacă ești sau nu inițiat în Reimprimarea Matricei ori dacă îi cunoști deja puterea transformatoare, cartea de față îți oferă un ghid pas cu pas pentru schimbarea convingerilor tale de bază – sau ale clienților tăi.

KARL DAWSON este creatorul tehnicii Reimprimarea Matricei și unul dintre cei doar 29 de Maeștri Fondatori ai EFT în lume. Karl a învățat mii de oameni din întreaga lume cum să-și păstreze sănătatea emoțională prin eliberarea stresului și a traumelor.

KATE MARILLAT combină creativitatea cu Reimprimarea Matricei pentru a-i face pe oameni să intre ușor într-o stare fluidă. Prin ședințe individuale, cursuri online și ateliere de lucru, Kate își învață clienții cum să elimine indecizia și să-și cultive respectul profund pentru imaginația creatoare și pentru bunăstarea emoțională.

Experienţa învăţării

Când trăim o experienţă intensă de învăţare, aceasta ajunge direct în subconştient, astfel încât să nu fim nevoiţi să o reînvăţăm la infinit. In esenţă, toate abilităţile noastre, precum mersul şi vorbirea, sunt experienţe complexe de învăţare. Cu toate acestea, formulăm în continuare programe suplimentare, bazate pe informaţii noi, cu impact asupra noastră.

Sugestia posthipnotică

Când ne aflăm într-o stare de conştiinţă modificată şi ni se face o sugestie, aceasta ajunge automat în subconştient. Putem fi într-o asemenea stare hipnotică în prezenţa medicilor, a profesorilor sau a oricărei alte per-soane cu multă putere asupra noastră, făcându-ne să ne simţim neputincioşi – fapt care ne poate duce într-o stare posthipnotică. De aceea este important să luăm în considerare efectul nocebo: cuvintele rostite de oamenii „cu autoritate” ne pot ajuta sau ne pot face rău.

Predarea

Ne aflăm într-o stare sugestibilă şi atunci când suntem elevi. Mulţi oameni rezonează cu această stare, deoarece îşi pot aminti uşor vremurile în care profesorii le spuneau că „nu-şi dădeau suficient silinţa” sau că erau „vorbăreţi” ori genul acela de elev care „deranjează ora”. Dacă le adăugăm acestor sugestii şi câteva dintre rapoartele primite de la şcoală, acelea pe care părinţii le citesc cu voce tare, vom avea la un loc experienţa traumatizantă a învăţării şi a predării.

Modelarea inconştientă

In primii ani de viaţă învăţăm foarte multe copiindu-ne părinţii, şi nu făcând ceea ce ei ne spun. Acest lucru continuă întreaga viaţă (ne modelăm urmând exemplul unor vedete sau al unor colegi de serviciu), însă potenţialul maxim este în primii ani de viaţă, atunci când ne aflăm în starea theta, asemănătoare cu un burete, când informaţiile merg direct în baza de date a subconştientului.

Repetiţia

Şi acest lucru e legat de modelare, deoarece, dacă repetăm o acţiune, ea merge direct în subconştient. Din acest motiv, afirmaţiile funcţionează o perioadă de timp. Repetarea unei afirmaţii o dată sau de două ori nu va avea fiiciun efect (în afară de a ne face să ne simţim mai bine în clipa respectivă); dar făcând constant acest lucru, diferite trasee neuronale se vor schimba în creier, fenomen cunoscut ca neuroplasticitate.”

Cuvinte de apreciere pentru cartea Transformă-ţi convingerile, transformă-ţi viaţa … 5
Cuvânt înainte … 11
Introducere … 15

Partea I Magia din spatele Reimprimării Matricei

Capitolul 1. Puterea convingerilor … 27
Capitolul 2. Natura energetică a universului nostru … 49
Capitolul 3. Călătoria unei convingeri … 67
Capitolul 4. De la tehnica eliberării emoţionale la Reimprimarea Matricei … 73
Capitolul 5. Cele patru principii ale Reimprimării Matricei … 87
Capitolul 6. Tehnica clasică de Reimprimare a Matricei … 106
Capitolul 7. Reimprimarea îmbunătăţită a Matricei … 123

Partea a II-a Teme de viaţă

Introducere … 145
Capitolul 8. Creşterea conştientă a copiilor … 147
Capitolul 9. Trecerea prin stres, anxietate şi depresie … 168
Capitolul 10. Gestionarea durerii în Matrice … 196
Capitolul 11. Recuperarea în urma unui abuz … 223
Capitolul 12. Transformarea, în Matrice, a durerii şi a pierderii cuiva drag … 238
Capitolul 13. Ştergerea fobiilor şi a alergiilor … 253
Capitolul 14. Să ne iubim corpul … 273
Capitolul 15. Atingerea scopurilor … 290
Capitolul 16. Crearea unei vieţi mai presus de convingeri … 305

Anexă. Dovezile din spatele magiei … 311
Informaţii pentru a deveni practician … 319
Contribuitori … 321
Mulţumiri … 328
Despre autori … 331

Editura: For You
Nr. pagini: 336
Format: 13×20 cm
Data apariţei: Septembrie 2018
Pret intreg: 37 RON

Linkuri unde se poate comanda: pe site-ul editurii aici sau aici sau aici

Surse:https://editura-foryou.ro, https://www.eusunt.ro

Alte carti publicate de Editura For You:

Acțiuni imperceptibile, dătătoare de putere – Myss, Dr. Caroline

Arta vindecării – Siegel, Dr. Bernie S.

De ce m-am îmbolnăvit? – Flook, Dr. Richard

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.