Anthony William – Vindecarea glandei tiroide (Medium Medical)

vindecarea-glandei-tiroideÎn cartea Vindecarea glandei tiroide. Adevărul din spatele Bolii lui Hashimoto, Bolii lui Graves, insomniei, hipotiroidismului, nodulilor la tiroidă şi Bolii Epstein-Barr, autorul ne revelează o perspectivă complet diferită asupra epidemiei actuale de boli ale tiroidei. Încurajându-şi cititorii să devină propriii lor experţi în domeniul tiroidei, el le explică în detaliu cauza reală a problemelor lor de sănătate, inclusiv a tuturor inflamaţiilor, bolilor autoimune şi a zeci de alte simptome şi afecţiuni, după care le oferă o trusă de prim ajutor care le poate schimba întreaga viaţă, ajutându-i să îşi vindece glanda tiroidă şi să îşi recapete sănătatea şi vitalitatea. Abordarea lui diferă de toate celelalte şi aşa cum îţi pot confirma deja milioane de fani şi de adepţi care îl urmează – este o abordare care dă rezultate foarte bune.

Glanda tiroidă este ultimul subiect la modă în domeniul sănătăţii. De la bătrâni la adulţii în putere, ba chiar şi la copii, din ce în ce mai mulţi oameni – îndeosebi femeile – aud că principalul motiv pentru care se simt obosiţi, se îngraşă, suferă de o stare de confuzie mentală, de pierderi ale memoriei, de dureri, amorţeli şi furnicături, de insomnie, căderea părului, bufeuri de căldură, sensibilitate la frig, constipaţie, balonare, anxietate, depresie, palpitaţii cardiace, pierderea libidoului, agitaţia picioarelor etc. – este tiroida. În consecinţă, toată lumea doreşte să afle cum poate scăpa din această capcană a unei tiroide dezechilibrate.

Deşi oamenii de ştiinţă şi medicii au început să acorde o atenţie din ce în ce mai mare glandei tiroide, aceste simptome nu au dispărut, iar bolnavii nu se vindecă de ele. Simpla diagnosticare a unui bolnav cu „boala lui Hashimoto”, „hipotiroidism” sau un alt nume sofisticat de acest fel nu explică nicicum miriadele de probleme de sănătate pe care le experimentează pacientul. Explicaţia are de-a face cu un adevăr fundamental care rămâne neobservat: problemele glandei tiroide nu reprezintă cauza ultimă a problemelor de sănătate de care suferă oamenii. O tiroidă dezechilibrată este doar un simptom în plus al unei probleme mult mai mari decât cea care afectează micuţa glandă de la nivelul gâtului. Adevărata cauză este mult mai invazivă, afectând întregul corp şi fiind responsabilă pentru întreaga gamă de simptome şi afecţiuni atribuite îmbolnăvirii glandei tiroide.

Dacă suferi de probleme de sănătate cronice, află că nu eşti singurul, ci doar unul din milioanele de oameni care se confruntă cu simptome misterioase pe care comunităţile medicale au început să le asocieze din ce în ce mai mult cu îmbolnăvirea glandei tiroide.

Umanitatea a aşteptat deja mai bine de o sută de ani pentru ca medicina să se aplece cu adevărat asupra problemelor glandei tiroide şi să găsească o soluţie, dar acest lucru nu s-a întâmplat încă. Nici chiar cele mai recente opinii ale experţilor nu pot explica adevăratele cauze ale suferinţelor oamenilor. Boala lui Hashimoto nu are nimic de-a face cu un atac al propriului corp împotriva sa. Explicaţiile oficiale referitoare la cancerul la tiroidă nu sunt foarte convingătoare. Nimeni nu rămâne fără speranţă dacă rămâne fără glanda tiroidă. Bolile tiroidei nu au nimic de-a face cu genele. Diagnosticele moderne referitoare la tiroidă nu explică în niciun caz anii de suferinţă generată de cele mai variate şi mai misterioase simptome.

Pe de altă parte, nu trebuie să aştepţi alţi 10, 20 sau 30 de ani pentru ca cercetarea ştiinţifică să descopere adevăratele răspunsuri. Dacă ai căzut la pat, dacă ţi se pare că de-abia mai reuşeşti să îţi târăşti zilele sau dacă te simţi pierdut în privinţa stării de sănătate, nu trebuie să mai aştepţi nici măcar o zi fără a face ceva, ca să nu mai vorbim de câteva decenii. De asemenea, nu trebuie să îţi laşi copiii să treacă prin acelaşi lucru.

Explicaţia epidemiei din ce în ce mai larg răspândite de boli ale tiroidei este mult mai amplă decât s-a descoperit până acum. Ceea ce vei citi în această carte depăşeşte cu mult toate explicaţiile care ţi-au fost oferite vreodată. A sosit timpul să preiei controlul asupra stării tale de sănătate şi să devii un expert al tiroidei. Descoperă adevăratele motive care stau la baza a zeci de simptome şi de afecţiuni, dar şi calea de vindecare a lor. Printre acestea se numără: durerile de orice fel; anxietatea şi depresia; bolile autoimune; ceaţa mentală şi incapacitatea de concentrare; cancerul; virusul Epstein-Barr; complicaţiile legate de sarcină; oboseala; mononucleoza; fibromialgia şi sindromul oboselii cronice; subţierea şi căderea părului; tiroidita lui Hashimoto; durerile de cap şi migrenele; palpitaţiile cardiace; vertijul; hipertiroidismul; hipotiroidismul; simptomele asociate cu menopauza; ingrăşarea misterioasă; problemele legate de somn; furnicăturile şi amorţeala.

De când am citit cartea Medium Medical: Vindecarea glandei tiroide, mi-am lărgit abordarea şi maniera de a trata bolile glandei tiroide, iar pacienţii mei au avut enorm de câştigat. Rezultatele pe care le-am obţinut au fost într-adevăr extrem de satisfăcătoare. ” – Din Cuvântul înainte al dr. Prudence Hall, fondatoarea şi directoarea medicală a clinicii The Hall Center

Anthony William, autorul bestsellerurilor New York Times: Medium Medical – Alimente care îţi pot schimba viaţa în bine şi Medium Medical: Secretele din spatele bolilor cronice şi misterioase şi cum te poţi vindeca în sfârşit, s-a născut cu capacitatea unică de a conversa cu un spirit aflat pe un nivel foarte înalt de conştiinţă, care îi transmite informaţii uluitor de corecte legate de sănătate, ce depăşesc cu mult nivelul cunoaşterii din epoca noastră. Încă de la vârsta de patru ani, când şi-a şocat familia anunţându-şi bunica (ce nu manifesta încă niciun simptom) că avea cancer la plămâni (lucru confirmat ulterior de testele medicale), Anthony şi-a folosit harul pentru a „citi” starea de sănătate a oamenilor şi pentru a le spune cum să îşi redobândească starea de sănătate. Precizia sa fără precedent şi rata succesului în vindecările sale i-au atras lui Anthony încrederea şi iubirea a milioane de oameni din întreaga lume, inclusiv a multor vedete de cinema, de rock, a unor miliardari, sportivi renumiţi, autori de bestselleruri şi nenumăraţi alţi oameni din toate domeniile vieţii, care nu s-au putut vindeca decât după ce au primit recomandările sale şi ale Spiritului. Anthony le oferă de asemenea un ajutor nepreţuit multor medici care nu ştiu cum să rezolve altfel cazurile lor cele mai dificile.

Află mai multe informaţii intrând pe site-ul www.medicalmedium.com

Cuvânt înainte xv

O notă pentru cititor xvii

Partea I: Revelaţii referitoare la glanda tiroidă

Capitolul 1 Adevărul despre glanda tiroidă 3
Capitolul 2 Factorii care declanşează boala virală a tiroidei 11
Capitolul 3 Cum operează virusul glandei tiroide 17
Capitolul 4 Adevăratul scop al glandei tiroide 31
Capitolul 5 Explicarea simptomelor şi afecțiunilor de care suferi 35
Capitolul 6 Cancerul la tiroidă 67
Capitolul 7 Testele ambigue pentru evaluarea tiroidei 73
Capitolul 8 Medicaţia pentru tiroidă 77

Partea a II-a: Marile greşeli care te împiedică să te vindeci

Capitolul 9 O punte de legătură către o stare mai bună de sănătate 87
Capitolul 10 Marea Greşeală nr. 1: Confuzia autoimună 95
Capitolul 11 Marea Greşeală nr. 2: Perspectiva greşită asupra bolilor misterioase 99
Capitolul 12 Marea Greşeală nr. 3: Prezentarea de etichete în loc de răspunsuri 101
Capitolul 13 Marea Greşeală nr. 4: Inflamaţia – cauză a bolii 103
Capitolul 14 Marea Greşeală nr. 5: Mitul metabolismului 107
Capitolul 15 Marea Greşeală nr. 6: Jocul de-a „daţi vina pe gene” 111
Capitolul 16 Marea Greşeală nr. 7: Ignorarea celor patru factori care nu iartă 115
Capitolul 17 Marea Greşeală nr. 8: „Nu există decât în mintea ta” 119
Capitolul 18 Marea Greşeală nr. 9: „Ţi-ai creat singur boala” 121

Partea a III-a: Regenerarea glandei tiroide

Capitolul 19 A sosit timpul să îţi reconstruieşti corpul 127
Capitolul 20 Viaţa fără glanda tiroidă 131
Capitolul 21 Concepţii greşite comune şi ce anume trebuie să eviţi 133
Capitolul 22 Alimente, plante medicinale, plante aromatice şi suplimente cu efecte
vindecătoare extrem de puternice 141
Capitolul 23 Un program de recuperare a glandei tiroide în 90 de zile 153
Capitolul 24 Reţete pentru vindecarea tiroidei 163
Capitolul 25 Tehnici pentru vindecarea tiroidei 227
Capitolul 26 În sfârşit vindecată – Povestea unei femei 231

Partea a IV-a: Secretele somnului

Capitolul 27 Insomnia şi glanda tiroidă 239
Capitolul 28 Somnul – sursă a stării de bine 243
Capitolul 29 Identificarea problemelor legate de somn 247
Capitolul 30 Vindecarea problemelor legate de somn 255
Capitolul 31 De ce sunt benefice visele „urâte” 261

Index 265

Mulţumiri 281

Despre autor 282

Noul expert în domeniul glandei tiroide: tu însuţi

În această carte vei găsi numeroase răspunsuri clare pe care le-ai aşteptat foarte mult timp. Ele provin de la o sursă superioară şi îţi explică cum ai ajuns să te îmbolnăveşti şi ce poţi face pentru a inversa acest proces. De altfel, poţi spune că ai început deja acest proces. Aflarea adevărului reprezintă întotdeauna primul pas.

Când vei ajunge la ultima pagină a cărţii, vei deţine cunoştinţe la nivel de expert referitoare la glanda tiroidă, care vor depăşi cu mult teoriile existente la ora actuală pe piaţă. Vei fi astfel mai informat ca oricine altcineva în privinţa acestei glande. La urma urmelor, ce este un expert în domeniul glandei tiroide? Este el o persoană care cunoaşte foarte bine ipotezele care circulă la ora actuală, sau una care înţelege realitatea profundă care stă la baza bolii şi vindecării acestei glande? În scurt timp vei începe să înţelegi realitatea care stă la baza funcţionării glandei tale tiroide, dar şi a restului organismului tău, şi te vei putea folosi de acest adevăr pentru a te vindeca singur. Cu alte cuvinte, tu vei fi noul expert în glanda tiroidă.

Iar lucrurile nu se opresc aici. Pe măsură ce te vei transforma, ceilalţi vor asista la acest proces, şi te vor întreba care este secretul tău. La supermarket, la librărie, online sau în mediul prietenilor şi al familiei, îi vei putea călăuzi pe ceilalţi către adevărul legat de glanda tiroidă. Vei contribui astfel la naşterea unei veritabile mişcări a vindecării. Expertiza ta va ajuta foarte mulţi oameni, mult mai mulţi decât îţi imaginezi la ora actuală, sau chiar decât vei ajuta direct (căci fenomenul va continua să se răspândească prin intermediul acestora).”

Editura: Adevar Divin
Nr. pagini: 304
Format: 16,5×21,5 cm
Data apariţei: Iulie 2018
Pret intreg: 45 RON

Linkuri unde se poate comanda: pe site-ul editurii aici, sau aici sau aici

Surse: http://www.divin.ro/

Alte carti publicate de Editura Adevar Divin:

Anthony William – Medium medical. Secretele din spatele bolilor cronice şi misterioase şi cum te poţi vindeca în sfârşit

Anthony William – Alimente care îţi pot schimba viaţa în bine (Medium Medical). Recuperează-ţi sănătatea personală şi a celor dragi cu ajutorul puterilor vindecătoare ascunse ale fructelor şi legumelor

Emile Coué – Autocontrolul prin sugestie conştientă. Despre sugestie şi despre aplicaţiile acesteia

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.