Linda Backman – Evoluția sufletului. Vindecarea spirituală prin explorarea vieților anterioare

evolutia-sufletuluiÎn cartea Evoluția sufletului, Dr. Linda Backman arată cum vindecarea relațiilor, îngrijirea sinelui și lucrul cu temerile și cu pierderea cuiva drag te ajută să-ți vindeci rănile din viețile anterioare.

Folosind experiența și înțelepciunea acumulate în urma a sute de ședințe de regresie hipnotică, Dr. Backman arată cum noi, oamenii, ne creăm planurile de viață încă dinaintea nașterii. Descoperă căile prin care îndrumătorii spirituali și maeștrii înălțați îți pot influența oportunitățile de creștere. Află care sunt cele șapte arhetipuri sufletești și ce rază sufletească ai.

Oferind exemple fascinante din zeci de regresii cu diferite persoane, Evoluția sufletului include și întrebări și răspunsuri pentru a-i ajuta pe cititorii să obțină cunoștințe aprofundate.

Este extrem de important ca lucrarea Evoluția sufletului a Dr. Linda Backman să citită de toți oamenii.” – Dr. Larry Dossey

O carte înălțătoare, care îți va schimba felul în care te privești, precum și relația cu cosmosul.” – Carol Bowman

Dacă te-ai întrebat vreodată ce înseamnă viața ta cu adevărat, cartea de față este locul minunat din care poți afla.” – Robert Schwartz

Psihoterapeută vreme de peste 30 de ani, Dr. Linda Backman și-a obținut licențele la University of Oregon, University of North Carolina și Northern Arizona University. În plus, a beneficiat de cursuri de formare în numeroase tehnici tradiționale și netradiționale, cum ar fi hipnoterapia, terapia de regresie Between Lives Soul, terapia de regresie în vieți trecute și regăsirea sufletului prin metode șamanice. Dr. Backman a susținut numeroase conferințe la nivel național și internațional.

Pasiunea Lindei este de a lucra în armonie cu tărâmul psihosocial pentru a ajuta persoane și cupluri pe calea lor. Ea îi sprijină pe oameni în călătoria vieții prin înțelegerea legăturii dintre realitatea de aici și ceea ce nu este vizibil, ci ghidat de spirit.

Editura: For You
Nr. pagini: 320
Format: 13×20 cm
Data apariţei: Mai 2018
Pret intreg: 30 RON

Linkuri unde se poate comanda:

Pe site-ul editurii aici, sau aici sau aici

Surse: https://editura-foryou.ro

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.