Mark Steinberg – Pasiune pentru conştienţă

pasiune-pentru-constientaMilioane de oameni caută să găsească un sens dincolo de valorile clasice de siguranță, bogăție și putere. În era supraîncărcată de informații din zilele noastre, pentru a produce schimbări durabile e nevoie de mai multă conștiență, nu doar de cunoștințe. Cartea Pasiune pentru conștiență îți animă dorința înnăscută de conștiență și pasiunea pentru viață!

Printre temele abordate se numără trezirea conștienței, puterea cuvintelor, sexualitatea și atracția, spirit versus materie, autenticitatea și scopul vieții. Pasiune pentru conștiență constituie o imersiune sinceră, practică și edificatoare în natura ego-ului, a eului și a felului în care ne creăm viața.

Înțelegerea potrivită venită la momentul potrivit transformă pentru totdeauna viața unui om. Împreună putem crea o lume nouă, în care să ne trezim în fiecare dimineață cu entuziasm, liniște sufletească și iubire.

Puterea de creaţie

Oricine începe să materializeze o realitate folosind puterea de creaţie se apucă de lucru ca un novice în acel domeniu. Ei nu ne-au spus, nu-i aşa? Au vrut să fim limitaţi şi să rămânem mici. Sunt speriaţi de adevăratele noastre puteri. La fel suntem şi noi.

Trezirea înseamnă nu numai să devii total conştient de tot ceea ce este, dar şi să devii infinit de puternic. Este un proces totuşi. Referitor la puterea de creaţie, evoluţia noastră e ghidată de Întreg. Există însă câteva lucruri pe care avem nevoie să le ştim.

Să ne imaginăm că eşti primarul oraşului New York şi că într-o zi îţi vine ideea să declari război Canadei. Din domeniul de putere în care conduci, această creaţie nu este posibilă. Ar trebui să schimbi domenii, ajungând în domeniul de putere în care acţionează preşedintele Statelor Unite. Acolo, opţiunea de a declara război Canadei îţi este accesibilă. Dacă obiectivele tale nu se materializează, cauza ar putea fi că acele obiective nu sunt accesibile în domeniul de putere în care acţionezi în prezent.

Ar mai fi şi faptul că nu eşti îndeajuns de conectat cu întregul şi, prin urmare, puterile tale de creaţie sunt reduse la nivelul puterii personale. Puterea personală e limitată în spaţiu şi timp. Eşti capabil să munceşti doar atât de mult timp, doar atât de asiduu, doar atât de inteligent şi doar atât de repede.

A fi conectat cu întregul înseamnă că tu şi întregul deveniţi parteneri pentru a cocrea. În acel moment poate începe să se desfăşoare magia. Atunci Întregul îţi trimite ajutor neaşteptat şi descoperiri. Atunci Întregul dă la o parte obstacolele în locul tău. Iar pentru Întreg nicio sarcină nu este vreodată prea mare.”

Nota autorului … 9

Prefaţă … 15

Partea I

Pasiune pentru conştientizare … 21

Partea a II-a

Conversaţii cu Marc Steinberg … 113

Despre autor … 253

Editura: For You
Nr. pagini: 256
Format: 13×20 cm
Data apariţei: Martie 2018
Pret intreg: 33 RON

Linkuri unde se poate comanda:

Pe site-ul editurii aici, sau aici sau aici

Surse: https://editura-foryou.ro, https://www.eusunt.ro

Alte carti publicate de Editura For You (click pe imagine):

 iluminari-pentru-o-noua-era-nb-80-250x250


 secretele-pierdute-ale-rugaciunii-nb-80-250x250


conversatii-cu-dumnezeu-pentru-parinti_mare-nb-80-250x250

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.