Iesirea din întuneric. Drumul spre lumină – Deborah King

iesirea-din-intuneric_micaÎn această carte, publicată recent la Editura Lifestyle Publishing, Deborah King, dascăl spiritual, maestru vindecător si autoare de succes, te călăuzeşte într-o călătorie de proporţii epice, în sanctuarul lăuntric al sufletului tău, astfel încât să poţi înţelege de ce te afli aici şi care este scopul luptei străvechi dintre lumină (forţele binelui) şi întuneric (forţele răului) care se poartă în interiorul tău.

Ieşirea din întuneric te va ajuta să înţelegi mai bine cum şi de ce poţi să devii prizonierul întunericului, oferindu-ţi instrumentele practice pentru a aduce lumină în viaţa ta, ceea ce-ţi va permite să-ţi înalţi conştiinţa clipă de clipă, zi după zi. Pornind de la numeroasele exemple reale, întâlnite de autoare în practica ei de vindecător, vei putea să distingi între lumina şi întunericul din tine şi din alţii, ca să eviţi capcanele ce te-ar putea duce pe un drum greşit.

De asemenea, vei învăţa despre puterea incredibilă a iubirii necondiţionate – sursa adevăratei fericiri – şi cum să-ţi descătuşezi capacităţile înnăscute ca să fructifici această forţă uriaşă şi să trăieşti în lumină.

Un ghid esenţial pentru toţi cei care caută un adevăr superior şi sunt meniţi să-i ajute pe alţii vindecându-se întâi pe ei înşişi. – Neale Donald Walsch, autorul cărţii Singurul lucru care contează

Am văzut oameni stând ore în şir la coadă doar ca să prindă o clipă lângă Deborah King. – Louise L. Hay, autoarea best-sellerului Poţi să-ţi vindeci viaţa

Iată și cuprinsul acestei cărți:

Introducere
Forţele întunericului
Posedat de întuneric
Să fie lumină
Căderea din graţie
Crearea vindecării
Lumină şi întuneric în bardo-uri
Întunericul minţii şi cum să trăim în lumină
Epilog
Mulţumiri

În continuare găsiți un scurt fragment:

Secretul fericirii

“Mai există un lucru important pe care poţi să-l faci ca să trăieşti în lumină, şi anume să ieşi din starea în care eşti preocupat doar de propria-ţi persoană. Când lucrezi ca să-ţi rezolvi suficiente din problemele, mecanismele de apărare şi rănile esenţiale şi laşi să intre în tine destulă lumină – oferindu-ţi, în cadrul acestui proces, mai multă cunoaştere, clemenţă şi înţelepciune – eşti pregătit să participi mai mult la ceea ce se întâmplă în lume. Vei fi gata să faci ceea ce te-ai hotărât şi ai început să faci iniţial cu viaţa ta. Mă refer la agenda pe care ai creat-o înainte de a ajunge în planul terestru – intenţionalitatea pe care ţi-ai stabilit-o cu privire la ceea ce ai dorit să definitivezi în această viaţă. Acesta este adevăratul tău scop şi este important pentru fericirea şi evoluţia ta ca suflet să te ridici la întregul tău potenţial, iar asta implică întotdeauna ceea ce faci pentru alţii.

Mai devreme, ţi-am vorbit despre Suzanne, femeie a cărei existenţă a fost văduvită de prietenie şi dragoste pentru că a refuzat să se dezbare de convingerea că viaţa înseamnă numai ceea ce o priveşte pe ea. Mulţi oameni suferă din cauza acestei mentalităţi o bună parte din vieţile lor. Sunt absorbiţi în mica lor lume personală, concentrându-şi atenţia doar asupra a ceea ce vor ei, asupra a ceea ce ei cred că le trebuie pentru a fi fericiţi. Totuşi, de prea multe ori, aceste judecăţi sunt greşite. Lucrurile pe care ne străduim să le obţinem sunt foarte depărtate de ceea ce aduce, de fapt, fericirea.

La un moment dat din viaţa mea am auzit chemarea şi am început să mă schimb. Acela a fost momentul în care mi-am spus: „Nu am nevoie de toţi banii pe care-i câştig practicând avocatura. Pot să îmi câştig traiul şi din ceea ce obţin din practica de vindecare”. Am început încet-încet să renunţ la lucruri, pentru că am simţit cu tărie că toată atenţia pentru lucrurile viitoare trebuia să fie concentrată pe ceea ce aş putea să fac pentru alţii.

Pentru mine, a fost o adevărată transformare. Trebuie să spun că înainte de a lua această decizie atenţia mea era întotdeauna asupra a ceea ce aş putea să fac pentru mine. Cum să mă fac mai atrăgătoare? Cum să fac să am mai mult succes? Cum să devin mai puternică? Dar, dintr-odată, am ajuns la o cotitură şi am pornit într-o cu totul altă direcţie. Am devenit mult mai puţin preocupată de mine şi am renunţat la obsesiile mele mărunte, iar de atunci, de când am făcut această schimbare, mi s-au întâmplat lucruri minunate. Acum sunt mult mai fericită, fireşte, pentru că adevărata fericire nu există când suntem concentraţi doar pe noi înşine.

Îmi amintesc când tata mi-a spus că a găsit secretul fericirii. Eram în ultimul an de Drept şi luam masa într-o zi când, din senin, l-am auzit zicând:

– Am găsit secretul fericirii.

– Care este, tată? am întrebat.

– Păi, să nu te mai gândeşti la tine. Doar la cum să-i ajuţi pe alţii.

A spus un lucru foarte înţelept. Dar, desigur, în acel moment mi-a trecut pe lângă urechi!

Când îi pui pe ceilalţi pe primul plan, eşti fericit cât e ziua de lungă. Nu trebuie să-mi fac niciodată griji cu privire la depresie sau anxietate sau că aş putea să nu mă simt bine, pentru că întotdeauna mă mişc ca să ajut pe cineva. Când eram tânără, funcţionam în modul de supravieţuire, încercând cu disperare să fiu un avocat corporatist de succes, iar asta nu mi-a adus niciun fel de plăcere. De fapt, nu-mi amintesc ca atunci să fi fost vreodată bucuroasă. Concentrarea asupra altor oameni ne însufleţeşte în fiecare zi, pentru că suntem în starea în care oferim, ne mişcăm tot mai mult înspre iubirea necondiţionată, în care inimile noastre continuă să se deschidă. În cele din urmă, aceasta creează o legătură cu ceilalţi care nu poate fi clădită în niciun alt mod.”

Editura: Lifestyle Publishing
Dimensiuni: 13×20 cm
Număr pagini: 160
Data apariţiei: decembrie 2014

Preţ: 19 RON

Cartea se poate achiziţiona de pe site-ul Editurii Lifestyle Publishing cu reducere, la prețul de 15,20 RON, accesând acest link.

Prețul de pe site se poate modifica ulterior.

O altă carte scrisă de autoarea Deborah King este Fii propriul tău şaman, publicată tot la Editura Lifestyle Publishing, în care aflăm cum ne putem vindeca pe noi şi pe cei din jur cu medicina energetică a secolului XXI. Pentru mai multe detalii, accesați acest link.

Sursa: http://www.lifestylepublishing.ro, http://www.eusunt.ro/

Alte postări în categoria Informație spirituală:
Kybalion. Cunoașterea ezoterică a lumii – William Walker Atkinson
Karma si reîncarnarea – Barbara Y. Martin, Dimitri Moraitis
Asertivitate pentru Îngerii Pământeni – Doreen Virtue

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s