Pachet special de sărbători. 4 cărți tipărite și un DVD

Mă bucur să pot da mai departe niște informatii utile și interesante, care pot ajuta multe persoane. Este vorba de un pachet de patru cărți, în format tipărit și electronic, scrise de autoarea Ioana Dumitrăchescu. Mai jos sunt și detaliie.

Cartile sunt despre tine si lumea ta. Cum sa ai tot ce iti doresti. Cum poti sa traiesti intr-o realitate pe care o doresti. Cum sa stai in iubire. Cum sa fii tu insuti. Cum sa ai o relatie de iubire perfecta. Cum sa ai bani si abundenta. Cum sa fii iubire. Cum poti avea tot ce iti doresti doar stand in prezent si in starea de a FI.

 


– Atingerea magica a iubirii, 100 de oameni deja au acasa aceasta carte. Insa acum este editia a doua si am impartit-o in doua volume. Volumul 1 este partea mai teoretica si partea a doua este un caiet cu exercitii. In plus mai are doua capitole.

– Abundenta si prosperitatea fac parte din tine. Tu esti deja aceea abundenta. Tu esti deja tot ce iti doresti sa fii. Vrei sa ai parte de o viata imbelsugata? Tot ce trebuie sa stii ca sa FII bogat.


-Puterea de transformare a corpului fizic. Cum poti sa iti transformi corpul doar prin puterea gandului? Se poate? Cu siguranta! Tot ce ai de facut este sa simti! Cartea cuprinde exercitii si meditatii pentru fiecare parte a corpului. Este prima carte de acest gen din Romania. Informatiile pe care le am despre schimbarea corpului uman sunt preluate din diverse surse si practicate de mine dar si de alte cateva persoane. O doamna care are cartea in format electronic a slabit 7 kilograme doar facand meditatia pe care am scris-o in carte. Deci functioneaza!

– Atractia si visele. Primul roman de dezvoltare personala si spirituala despre viata si despre transformarea ei. Emilia Avram pleaca in cautarea succesului si il gaseste. Cum a facut asta poti afla din carte!

Tot ce trebuie sa faci este sa comanzi chiar ACUM iar data limita este de 1 decembrie. Pentru ca ne dorim sa ai aceste carti minunate sub bradut. De aceea daca comanzi pana pe data de 1 decembrie si platesti cei 100 de lei, vei primi in prima faza pachetul in format electronic.Apoi pe 2 decembrie vom da cartile la tiparit..Comanda se poate face  pe adresa: nagymelinda3@yahoo.com.

Te rog sa dai mai departe acest mesaj. Poate sunt oameni interesati de acest pachet. Iti multumesc si te iubesc!

ATENTIE! Doar cei care comanda si platesc pana la data de 1 decembrie 2014 vor primi intregul pachet de 4 carti si un DVD acasa fara nicio alta cheltuiala.Cei care fac comanda apoi vor plati 150 de lei intregul pachet si vor primi cartile dupa sarbatori. Este un cadou frumos pentru cei care doresc sa creasca si sa isi dezvolte viata.

Articol preluat de pe blogul http://atingereaiubirii.blogspot.ro
Sursa articolului: http://atingereaiubirii.blogspot.ro/2014/11/pachet-special-de-sarbatori4-carti.html
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s