Se întâmplă miracole – Brian Weiss, Amy Weiss

se-intampla-miracole_micaDe curând a fost publicată la Editura For You o nouă carte scrisă de psihologul Brian Weiss, de data aceasta împreună cu fiica sa Amy Weiss, intitulată Se întâmplă miracole. Puterea de vindecare şi de transformare a amintirilor din vieţile trecute.

Lectura povestirilor şi a reflecţiilor din această carte poate fi asemănată cu experienţa a sute de regresii. Rezonanţele puternice ale propriilor amintiri latente din vieţi trecute ale cititorului îi stimulează subconştientul şi provoacă o stare de conştienţă intensificată. Mintea mai profundă descoperă noi posibilităţi pentru vindecarea fizică şi emoţională. O înţelegere a naturii noastre mai înalte – că suntem un suflet, nu trupul sau creierul nostru – duce la transformări profunde ale valorilor şi aspiraţiilor noastre fundamentale. Iar apoi, începe cea mai importantă transformare dintre toate. Conştienţa noastră se trezeşte, îşi deschide ochii Divini, dar inactivi, şi îşi distinge calea spirituală. Poveştile care au fost selectate pentru această carte nu doar descriu aceste uşoare apeluri la trezire, ci chiar le furnizează. A le citi înseamnă a fi schimbat într-un mod inefabil, dar, totodată, de neuitat.

În momentul trezirii, atunci când ne descoperim natura de fiinţe eterne, îndoiala dispare. Ca şi când un alchimist din vechime ar presăra praf magic asupra noastră, frica este în mod permanent transmutată în pace lăuntrică, deznădejdea în speranţă, tristeţea în bucurie, ura în iubire. La nivelul sufletului, orice se poate întâmpla.

Cuvintele au o putere alchimică proprie. Această carte nu este o colecţie de povestiri – este o colecţie de posibilităţi de transformare. Citind şi empatizând cu experienţele de regresie ale altor oameni, se stabileşte o legătură profundă cu imensa lor înţelepciune. O legătură cu un proces cosmic incredibil de înţelept şi de iubitor este realizată şi treptat întărită, odată cu fiecare poveste. Fiecare istorisire ce a fost selectată pentru această carte facilitează aceste legături empatice şi oferă o înţelegere accesibilă asupra naturii mai profunde a sufletelor noastre, a scopului pe care îl avem pe Pământ şi al potenţialului nostru de vindecare. Este speranţa mea ca explicaţiile mele să clarifice şi mai mult aceste teme. Pe măsură ce vei citi despre întâlnirile mistice ale altor oameni, creşte posibilitatea de a avea şi tu astfel de experienţe. Poveştile pregătesc terenul pe care poate veni invitatul special. Ele aduc lumină asupra unei întregi filozofii metafizice. Conceptele de reîncarnare şi regresie în vieţi trecute demonstrează realitatea şi esenţa sinelui nostru superior şi al scopului nostru mai înalt. Tehnicile şi învăţăturile prezentate în următoarele capitole pot fi folosite de toată lumea pentru a-şi îmbunătăţi viaţa, pentru a rămâne fideli căii spirituale, pentru a avea chiar acum experienţa iubirii şi fericirii şi pentru a înţelege că nu trebuie să ne fie frică, întrucât suntem cu toţii nemuritori. Toţi suntem suflete.

Dr. Brian L. Weiss este profesor emerit în psihiatrie, la Centrul Medical Mount Sinai din Miami. Pregătit la Universitatea Columbia şi la Şcoala de Medicină de la Yale, el este autorul binecunoscutelor lucrări Multe vieţi, mulţi maeştri şi Prin timp, spre vindecare, precum şi al altor cărţi apreciate. El organizează seminare şi programe de pregătire profesională, în toată lumea. Dr. Weiss locuieşte în Miami, Florida.

Iată şi cuprinsul acestei cărţi:

Capitolul 1. Suntem cu toţi una
Capitolul 2. Validarea amintirilor
Capitolul 3. Modul în care înţelegerea poate vindeca
Capitolul 4. Eliberarea de durerea emoţională
Capitolul 5. Vindecarea simptomelor şi bolilor fizice
Capitolul 6. Depăşirea suferinţei
Capitolul 7. Intuiţia şi alte capacităţi extrasenzoriale
Capitolul 8. Unic în felul său
Capitolul 9. Relaţiile eterne
Capitolul 10. Lecţiile pe care ni le dau animalele
Capitolul 11. Scurt şi dulce
Capitolul 12. Experienţe spirituale şi mistice

Mai jos puteţi citi câteva fragmente:

Capitolul 2

Validarea amintirilor

„Terapeuţii care fac regresii în vieţi trecute lucrează, de obicei, la doua niveluri, în timpul şedinţelor. Nivelul terapeutic e întotdeauna prezent – şi, probabil, este şi cel mai important. Nivelul de validare este uneori posibil – şi întotdeauna fascinant. De-a lungul anilor, mulţi dintre pacienţii mei şi-au putut confirma amintirile din alte vieţi prin documentarea numelor, date istorice şi chiar prin identificare militară, cum ar fi validarea numerelor de pe tăbliţele de identificare. Şi-au adus aminte de adresele unde au locuit, de denumirile corăbiilor şi vapoarelor pe care au lucrat şi numeroase alte detalii care le-au confirmat amintirile.

Internetul a facilitat mult acest lucru. Căutările pe Internet pot fi făcute foarte rapid şi fără mari costuri. Mai mulţi oameni au folosit informaţiile de pe Internet, pentru a confirma scurta descriere făcută de Catherine despre una dintre vieţile mele anterioare, care a fost menţionată în câteva paragrafe în cartea: Multe vieţi, mulţi maeştri. Acest tip de investigaţie era mult mai greu de realizat acum treizeci de ani, când am tratat-o pe Catherine.

Şi confirmările prin observare sunt importante. Oamenii care, în timpul regresiilor, pot să vorbească limbi străine, pe care nu le-au studiat niciodată, oferă încă un mod de confirmare a experienţelor din vieţile trecute. Acest lucru se numeşte xenoglosie şi nu poate fi atribuit fanteziei sau imaginaţiei. Uneori, limbile vorbite în timpul regresiei pot fi chiar limbi moarte, cum ar fi aramaica. Dacă şedinţa a fost înregistrată, limbile pot fi verificate de către nişte specialişti în domeniu.

O doctoriţă din Beijing, care a venit la mine în prima ei călătorie în afara Chinei, şi-a amintit, prin regresie, de o viaţă trăită în 1850, în California. Pentru că nu ştia deloc engleză, şedinţa a fost făcută cu ajutorul unui traducător. În timp ce femeia retrăia o ceartă pe care a avut-o în acea viaţă cu soţul ei, a început să vorbească foarte fluent şi sofisticat în limba engleză. Traducătorul, fără să-şi dea seama ce se întâmplă, a început să traducă automat în chineză ceea ce auzea. „Opriţi-vă”, a trebuit să-i atrag uşor atenţia. „Înţeleg engleza.” Traducătorul aproape că a leşinat, întrucât ştia că femeia nu putea vorbi deloc în engleză. Nu voi uita niciodată uimirea de pe chipul lui.

…………………….

Ceea ce noi considerăm a fi întâmplare, coincidenţă sau hazard este, de fapt, cu totul altceva. Aviva a început să aibă premoniţii şi să primească semne şi semnale subconştiente, despre tumora sa cerebrală, cu mai mult de un an înainte de a fi diagnosticată şi supusă intervenţiei chirurgicale. În magazinul din aeroport, a ales, iniţial, o altă figurină, dar intuiţia sa, amplificată probabil şi de experienţele de la workshop – mai ales de exerciţiul de psihometrie – a facut-o să pună la loc acea figurină şi să aleagă „Creierul”. Iar un alt semn a fost sunetul de burghiu pe care l-a auzit venind din spatele capului, în timpul workshop-ului din anul următor. Din fericire, până la urrnă problema s-a rezolvat, iar viaţa ei de după intervenţia chirurgicală este mult mai liniştită şi mai puţin afectată de stres – exact aşa cum era şi intenţia sculptorului suedez.

Alegând obiectul, ţinându-l în mână şi simţindu-i energia unică şi mesajul intrinsec pe care acesta îl purta, Aviva a trăit experienţa propriului exerciţiu de psihometrie. Fiecare dintre noi poate să facă acelaşi lucru oricând, folosind unul dintre milioanele de obiecte care se află în jurul nostru – iar mai apoi şi prin intermediul oamenilor pe care îi întâlnim. Imaginează-ţi numai cât de cuprinzătoare ar deveni lumea noastră personală, dacă ne-am da voie să devenim conştienţi de încântătoarele energii asociate fiecărui obiect. Am ajunge, la un moment dat, să înţelegem măreţia iubirii şi înţelepciunii de care suntem înconjuraţi în permanenţă.

Ne pot transmite incredibile mesaje personale şi putem fi inspiraţi chiar şi de oameni pe care nu i-am mai întâlnit niciodată – fapt descoperit şi de Lori, autoarea următoarei povestiri, în timpul unui workshop.”

Editura: For You
Dimensiuni: 14×20 cm
Număr pagini: 399
Data apariţiei: februarie 2014

Cartea se poate achiziţiona de pe site-ul Editurii For You, accesând acest link

Preţ: 30 RON

Dacă sunteţi interesaţi şi de alte cărţi scrise de Brian Weiss, Editura For You a mai publicat încă patru cărţi scrise de el. Iată câteva detalii:

Acelaşi suflet, multe trupurilink

În această carte uluitoare şi cutremurătoare, renumitul psihiatru Brian Weiss – unul dintre primii doctori care au explorat vieţile anterioare ale pacienţilor, ca metodă de tratament – ne dezvăluie modul în care vieţile noastre viitoare ne pot transforma în prezent. Aceasta este o carte revoluţionară, bazată pe descoperirile doctorului Weiss despre trecut, care-i va purta pe milioanele lui de cititori într-un viitor individual şi colectiv, pe care ei înşişi îl vor crea. Pe parcursul acestui proces, vieţile lor actuale vor fi profund transformate, iar ei se vor bucura de mai multă linişte sufletească, de mai multă bucurie, de mai multă vindecare.

Dacă dragoste nu e, nimic nu elink

Toţi avem un suflet pereche, cineva care, pentru noi, este special. În noua sa carte, dr. Brian Weiss, psihiatru şi terapeut specializat în vieţile anterioare, descrie cazul extraordinar a doi dintre pacienţii lui – Pedro şi Elizabeth – care, în cabinetul său, şi-au amintit separat de vieţile şi existenţele lor comune. Era, oare, posibil să se fi iubit – şi să se fi pierdut – de-a lungul timpului? Dr. Weiss ne spune că putem deveni conştienţi de prezenţa unui suflet pereche, printr-o privire, un vis, o amintire sau un sentiment. Descoperirea şi reunirea cu acest suflet îţi va aduce o imensă bucurie şi cunoaşterea că veţi fi împreună mereu, până la sfârşitul veacurilor.

Multe vieţi, mulţi maeştrilink

„O relatare profund mişcătoare a trezirii spirituale neaşteptate a unui om. Această carte extrem de curajoasă a făcut loc unei căsătorii între ştiinţă şi metafizică. O lectură obligatorie pentru o lume dornică, în căutarea sufletului.” – Jeanne Avery, autoare a lucrării Astrology and Your Past Lives [Astrologia şi vieţile trecute]

Mesaje de la Maeştrilink

În această carte, veţi citi mărturiile uluitoare ale unor persoane reale, care exprimă un adevăr profund, dar foarte simplu – unul care vine de la sufletele eterne din jurul nostru. Veţi descoperi ce se întâmplă după ce murim, strategii pentru a depăşi neliniştea şi de a vindeca relaţiile, dar şi rolul lui Dumnezeu şi fermitatea în luarea deciziilor. Vă sunt oferite exerciţii şi meditaţii pentru a putea folosi din plin puterea iubirii şi pentru a vă schimba complet viaţa. Mesajele de la Maeştri au sosit. Sunteţi gata să le primiţi?

Sursa: http://www.editura-foryou.ro, http://www.eusunt.ro, http://www.cartifrumoase.ro

Alte postări în categoria Lumea de dincolo:
Cum să îți descoperi viețile anterioare – Ted Andrews
Contacte surprinzătoare, dar evidente cu enigmatica lume de dincolo – Giovanni Sciuto
Aventuri în viaţa de dincolo – William Buhlman

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.