Cum să îți descoperi viețile anterioare – Ted Andrews

cum-sa-descoperi-vietile-anterioareAi experimentat vreodată un sentiment de deja-vu, ai avut vise periodice despre un anumit loc sau timp sau te-ai simţit instantaneu apropiat de o anumită persoană?

Cartea Cum să îți descoperi viețile anterioare, de Ted Andrews, apărută la Editura Agni Mundi, conține exerciții și tehnici de meditație ce sunt menite să te ajute să-ți descoperi viețile anterioare și influențele lor asupra vieții prezente.

Cercetarea vieților trecute ne ajută să înțelegem rolul karmei, al sufletelor pereche și al sufletelor gemene.

Meditațiile asupra vieților anterioare trezesc în noi cele mai profunde niveluri ale conștiinței și ale imaginației creative. Înțelegem că reîncarnarea este un proces evolutiv ce are ca scop creșterea și evoluția noastră.

Iată un fragment din această carte:

“Reîncarnarea înseamnă lucruri diferite pentru oameni diferiţi. Este o teorie, o filosofîe, un sistem de credinţe şi un mod de a trăi. Ea explică multe dintre întâmplările inexplicabile ale vieţii. Oferă o raţiune pentru inegalităţile şi suferinţele vieţii. Ne oferă capacitatea de a percepe multiplele noastre diferenţe individuale.

Şi mai important, reîncarnarea oferă un model comportamental şi de viaţă, bazat pe responsabilitatea personală.

Această carte va arăta că tu eşti stăpânul propriului destin. Te va învăţa că ceea ce eşti tu astăzi este rezultatul trecutului tău, şi că ceea ce tu vei deveni mâine este determinat de modul în care trăieşti astăzi.

Pentru mulţi oameni, aceste lucruri pot fi înfricoşătoare. Ele elimină acei demoni, diavoli şi alţi ţapi ispăşitori care ne condiţionează viaţa. În acelaşi timp, este foarte palpitant, căci ne ajută să realizăm că noi putem să scriem cu adevărat scenariile vieţilor noastre.

Această carte te va ajuta să-ţi explorezi vieţile trecute şi să examinezi cum te-au ajutat acestea să te formezi şi să te modelezi în ceea ce eşti în prezent.

Vei începe să vezi că tu eşti o sinteză a tot ceea ce ai fost înainte. Pe măsură ce această conştientizare va creşte pe parcursul descoperirii vieţilor tale anterioare, abilitatea ta de a te controla şi a-ţi remodela viaţa va creşte, de asemenea.

Vei deveni mai activ în toate procesele vieţii. În loc să stai deoparte şi să permiţi evenimentelor să se deruleze de la sine, vei putea să le priveşti dintr-o nouă perspectivă, mai adecvată şi, astfel, să acţionezi în consecinţă.

Nu va mai trebui să te izbeşti cu capul de pereţi şi să plângi, „De ce mi se întâmplă întotdeauna asta? De ce întotdeauna dau peste aceşti oameni şi peste aceste situaţii?”.

Această carte te va ajuta să vezi marile tipare ale vieţii, care se regăsesc în propriile tale circumstanţe individuale.

În sensul propriu, reîncarnarea înseamnă întoarcerea în corpul fizic. Este credinţa că sufletul, după moarte, iese din trup şi începe să se pregătească să se întoarcă la viaţă într-o altă formă fizică.

Circumstanţele acelei întoarceri – mediul şi alte lucruri asemănătoare – sunt determinate de creşterea şi progresul acumulate în vieţile anterioare. Fiecare personalitate a vieţii este o sinteză a ceea ce a existat înainte.

………………..

Exerciţiul ”Roata Vieţii”

Acest exerciţiu te va ajuta să înţelegi semnificaţia şi legăturile trecutului cu prezentul şi ale prezentului cu viitorul.

Poate fi adaptat pentru o setare a roţilor propriei vieţi, aflate în mişcare, într-o nouă direcţie.

Roata Vieţii este câteodată asemuită cu Roata Norocului care este descrisă în pachetul cărţilor de tarot.

Ca toate imaginile unor roţi, reprezintă un bagaj mixt de energii. Cartea de tarot şi imaginea sa pot fi folosite în meditaţie pentru a te ajuta să vezi fluctuaţia tiparelor din viaţa ta şi conexiunile lor cu trecutul.

Poate fi folosită pentru a deschide uşile către cele mai propice timpuri, pentru trezirea faimei şi a norocului şi a aplicaţiilor moderne ale cunoaşterii străvechi.

Roata Norocului este cartea timpului. Ea ne învaţă importanţa sincronizării. Ne învaţă că fiecare dintre noi avem ritmul nostru unic.

Ne învaţă cum să recunoaştem acel ritm şi cum să-l armonizăm cu ritmurile grandioase ale Universului.

Energiile asociate cu această carte ne învaţă că seminţele nu cresc dacă nu sunt plantate şi tot ceea ce este manifestat are o gestaţie şi o perioadă de formare a rădăcinii, înainte ca manifestarea şi dezvoltarea să fie revelate.”

Cuprins:

Capitolul Unu: Înţelegerea Reîncarnării
Capitolul Doi: Trezirea Cunoaşterii Străvechi despre Vieţile Anterioare
Capitolul Trei: Înţelegerea Rolului Karmei
Capitolul Patru: Conexiuni Karmice, Suflete Pereche şi Suflete Gemene
Capitolul Cinci: Înţelegerea şi îmbunătăţirea Meditaţiei asupra Vieţilor Anterioare
Capitolul Şase: Terapia Vieţilor Anterioare prin Arborele Vieţii
Capitolul Şapte: Autohipnoza şi Conştientizarea Vieţilor Anterioare
Capitolul Opt: Folosirea Radiesteziei în Descoperirea Vieţilor Tale Anterioare
Capitolul Nouă: Ritualurile de Trecere
Capitolul Zece: Dovedirea Existenţei Vieţilor Tale Anterioare
Postfaţă

Editura: Agni Mundi
Dimensiuni: 13×20 cm
Număr pagini: 204
Data apariţiei:februarie 2014

Preţ: 30 RON

Cartea se poate achiziţiona de pe site-ul Editurii Agni Mundi, accesând acest link

De acelaşi autor, şi tot o apariţie recentă a Editurii Agni Mundi, este şi cartea Cum să te vindeci prin culoare (link).

Culoarea poate fi folosită pentru vindecarea, echilibrarea cât și pentru stimularea nivelurilor profunde ale conștiinței. Fiecare culoare are propriile efecte unice, de la stimulare la deprimare, de la constructiv la distructiv.

Tehnicile din această carte te vor ajuta să-ți dezvolți sensibilitatea față de culoare și te vor învăța cum să folosești culoarea în procesul de vindecare. Poți folosi culorile pentru echilibrarea chakrelor sau poți folosi lumânări colorate pentru a obține efecte terapeutice.

Acest manual, spune scriitorul, nu vrea să înlocuiască medicina tradițională. Metoda de vindecare prin culoare poate fi folosită atât în combinație cu tratamentele medicale tradiționale, cât și singură.

Alte cărţi scrise de Ted Andrews sunt: Cum să cunoşti şi să lucrezi cu ghizii spirituali şi Farmecul Tărâmului Zânelor. Comunicarea cu spiritele naturii şi elementali,  despre care puteţi citi pe blog aici.

Sursa: http://agnimundi.ro, http://www.carti-bune.ro, http://www.cartifrumoase.ro

Alte postări în categoria Lumea de dincolo:
Contacte surprinzătoare, dar evidente cu enigmatica lume de dincolo – Giovanni Sciuto
Aventuri în viaţa de dincolo – William Buhlman
Cărţi care dezleagă misterul lumii de dincolo

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.