Rugăciuni către îngeri – Kyle Gray

Rugaciuni_catre_ingeri_micaV-aţi simţit vreodată frustraţi deoarece nu aţi primit răspuns la rugăciunile voastre şi aţi simţit că Dumnezeu şi îngerii nu vă ascultă? Dacă simţiţi că nu primiţi sprijin, cartea Rugăciuni către îngeri. Să folosim ajutorul cerurilor pentru a crea miracole, apărută la Editura Adevăr Divin, va îmbunătăţi mult situaţia.

Citind această carte, veţi învăţa despre:

• puterea rugăciunilor afirmative, demonstrată de întâmplări adevărate trăite de clienţii lui Kyle şi de experienţele sale personale

• legile spirituale care acţionează în lume şi modul în care cuvintele şi intenţiile vă influenţează viaţa

• ierarhia îngerilor, inclusiv cei 15 arhangheli principali şi alţi câţiva care vă pot sprijini în călătoria spirituală

• invocaţii şi rugăciuni pentru a chema anumiţi îngeri şi arhangheli.

Secţiunea finală a cărţii cuprinde o colecţie de rugăciuni zilnice, urmate de un repertoriu de rugăciuni de la A la Z, pentru toate evenimentele importante din viaţă – de la găsirea unui suflet pereche la crearea belşugului şi la vindecarea unei boli. Pregătiţi-vă să vă deschideţi faţă de lumea minunată a rugăciunilor către îngeri şi veţi vedea rezultate miraculoase!

Mai jos găsiţi cuprinsul cărţii:

Prefaţă
Mulţumiri
Prolog

Partea I: Miracolul rugăciunii
Capitolul 1: Puterea rugăciunii
Capitolul 2: Să ne rugăm îngerilor
Capitolul 3: Măreţia recunoştinţei
Capitolul 4: Legea spirituală a manifestării
Capitolul 5: Să ne lăsăm în voia cerurilor
Capitolul 6: Tehnicile rugăciunilor către îngeri
Capitolul 7: Legea spirituală a graţiei
Capitolul 8: Armonizarea rugăciunilor cu iubire

Partea a II-a: Îngeri şi arhangheli
Ierarhia îngerilor
Arhangheli
Ariel
Azrael
Chamuel
Gavril (Gabriel)
Haniel
Jeremiel
Jofiel
Metatron
Mihail
Orion
Rafael
Raguel
Raziel
Sandalfon
Uriel
Zadkiel
Sfânta Fecioară Maria, Maica Domnului
Afirmaţii cu îngeri

Partea a III-a: Repertoriu de rugăciuni
Introducere
Rugăciuni zilnice
Repertoriu de rugăciuni de la A la Z

Lecturi recomandate
Despre autor

Iată şi un scurt fragment:

Conectarea cu îngerii

“Dacă nu aţi mai lucrat cu îngerii până acum, atunci trebuie să ştiţi că sunt câteva moduri diferite în care le puteţi vorbi.

Eu le vorbesc îngerilor ca unor forţe şi chemarea lor cu termenul general de „îngeri” este perfectă, deoarece există câte un înger pentru aproape orice vă puteţi imagina şi fiinţa cea mai potrivită situaţiei va veni în ajutorul vostru. Cealaltă opţiune pe care o aveţi este să vorbiţi cu îngerul păzitor. Mulţi dintre prietenii mei care urmează credinţa catolică au fost încurajaţi să facă asta încă din copilărie!

Nu aveţi nevoie de nicio formalitate pentru asta – puteţi acţiona ca şi cum cel mai bun prieten ar fi în încăpere. Când vorbesc cu îngerul meu păzitor, discut cu el absolut normal. Tot ce trebuie să ştiţi este că îngerul este acolo pentru dumneavoastră şi este dornic să vă asculte fără să vă judece!

Fireşte că e frumos să aveţi o rugăciune formală sau specifică pentru a arăta respect Universului şi creaţiilor sale şi rugăciunea catolică tradiţională către îngerul păzitor este foarte frumoasă. Este scurtă, plăcută şi uşor de amintit. Nu mă pot abţine să nu v-o împărtăşesc:

„Îngerul lui Dumnezeu,
Care eşti păzitorul meu,
Luminează-mă astăzi,
Păzeşte-mă,
Povăţuieşte-mă
Şi însoţeşte-mă pe mine
Care-ţi sunt încredinţat ţie
Prin mila lui Dumnezeu.
Amin.”

Tipuri de îngeri

Puteţi chema, de asemenea, un anumit tip de îngeri. Există o ierarhie a îngerilor asemănătoare cu cea dintr-o corporaţie (vedeţi pagina 61) şi diferitele tipuri ne slujesc pe noi şi planeta noastră în diferite feluri.

Arhangheli

Cei mai mulţi oameni au auzit despre ierarhia îngerilor. Aceste fiinţe spectaculoase acţionează ca manageri sau conducători ai îngerilor, dacă vă place – ei lucrează cu îngerii păzitori, veghind asupra proiectelor şi misiunii lor. Ei pot fi chemaţi de către oricine, în orice moment – sunt capabili să fie oriunde în acelaşi timp, deoarece, la fel ca îngerii, sunt multidimensionali.

Deşi sunt mii de arhangheli, unii dintre ei sunt mai bine cunoscuţi decât alţii; eu am prezentat pe scurt rolurile lor şi v-am împărtăşit din înţelepciunea lor în Partea a II-a a acestei cărţi.

Îngerii păcii

Îngerii păcii sunt un grup de îngeri dedicaţi aducerii păcii în lumea noastră. Oricând are loc un dezastru, cum ar fi un război sau o inundaţie, aceşti îngeri sunt acolo pentru a aduce pacea unui număr cât mai mare de oameni. Ei lucrează neobosiţi pentru a-i alina pe cei care au pierdut totul, pe cei răniţi, părăsiţi sau afectaţi în alt fel.

De câte ori aud de o criză în lume, eu trimit acolo îngerii păcii să ajute. Ceea ce este uimitor în legătură cu rugăciunile către îngerii păcii este că ele se alătură unele altora pentru a deveni şi mai puternice, deci rugăciunile noastre contribuie la instaurarea păcii.

Amintiţi-vă că îngerii nu pot să ne ajute dacă noi nu îi invităm. Motivul este că trebuie să învăţăm să cerem ajutor şi să învăţăm că viaţa înseamnă mai mult decât putem noi vedea. Atât de mulţi oameni duc o viaţă independentă, conform liberului lor arbitru, dar atunci când ne rugăm, ne deschidem către fiinţele divine şi le permitem să ne susţină.

Îngerii păzitori

În afară de arhangheli, îngerii cei mai apropiaţi de noi sunt îngerii păzitori. Toţi avem propriul nostru înger păzitor, însă putem comunica şi cu această „ceată” de îngeri, în ansamblu.

Unul dintre lucrurile cele mai frumoase despre îngerii păzitori este că putem vorbi şi cu îngerii păzitori ai altor oameni. Am făcut acest lucru de nenumărate ori, atunci când a fost vorba de o neînţelegere sau de o situaţie neplăcută.

Încercaţi! Data viitoare când vă confruntaţi cu o ceartă cu cineva, sau cu o situaţie care vă tulbură sau este pur şi simplu dificilă, vorbiţi cu îngerul păzitor al celeilalte persoane! Mulţumiţi-i îngerului pentru că a liniştit situaţia spre binele cel mai potrivit tuturor.

Îngerii ceremoniilor

Oricând are loc o ceremonie sau un ritual public, îngerii veghează desfăşurarea lor. Întrunirile publice, nunţile, botezurile, sărbătorile numite bar mitzvah şi altele se bucură de prezenţa îngerilor.

La un botez, indiferent de credinţă sau religie, îngerii revarsă binecuvântări asupra copilului, pe măsură ce părinţii recunosc puterea superioară.

Şi serbările iudaice numite bar mitzvah sunt speciale. Ele reprezintă împlinirea vârstei majoratului şi capacitatea de a sta singur în faţa lui Dumnezeu. Îngerii sărbătoresc şi vi se alătură şi aşa cum voi recunoaşteţi propria tărie lăuntrică, şi ei fac la fel.

Când vă uniţi cu o altă persoană prin căsătorie, energia voastră este „legată” în faţa Universului. Este un moment magic! (Dacă aţi desfăcut o căsătorie, aţi încălcat sau aţi rupt o altă legătură ceremonială, dar vă simţiţi încă legaţi prin ea, totuşi, vă rog să vedeţi recomandările referitoare la arhanghelii Mihail, la pagina 115, şi Zadkiel, la pagina 153, din capitolul Îngeri şi Arhangheli. Ei vă pot ajuta să înlăturaţi vechile legături care vă blochează).

Şi întrunirile publice pot fi magice. Nu voi uita niciodată momentul în care m-am dus să-l ascult pe Dalai Lama, care ţinea o cuvântare în Edinburgh. Când vorbea, am văzut îngeri în jurul lui. Lumina lor aurie s-a revărsat asupra sutelor de oameni care erau acolo şi i-am simţit puterea vindecătoare. Tot corpul îmi palpita şi mă simţeam atât de smerit, încât am alunecat într-o stare de meditaţie profundă. Am întrezărit că devenisem toţi o singură fiinţă – o minte, o energie, focalizată pe un singur lucru: pace.

Acum, după ce aţi învăţat mai multe despre îngeri, de ce nu am extinde lumina voastră asupra lor? Încercaţi următoarele:

• Spuneţi rugăciunea catolică tradiţională pentru a vă conecta cu îngerul păzitor (vedeţi pagina 15).

• Vorbiţi cu îngerul vostru păzitor la fel cum aţi face cu un prieten. Spuneţi-i grijile şi să ştiţi că vor fi ascultate.

• Dacă sunteţi îngrijoraţi de o anumită situaţie, trimiteţi acolo îngerii păcii.

• Dacă doriţi să rezolvaţi unele probleme cu un prieten, cu un coleg sau cu un membru de familie, vorbiţi cu îngerul lor păzitor şi mulţumiţi-i pentru că vă sprijină să ajungeţi la cel mai bun rezultat pentru toţi cei implicaţi.

• Ori de câte ori simţiţi o teamă sau este nevoie să schimbaţi în bine o situaţie, respiraţi profund de câteva ori şi afirmaţi: „Dumnezeu este iubire. Eu sunt iubire. Noi suntem iubire.”

Editura: Adevăr Divin
Dimensiuni: 13×20 cm
Număr pagini: 223
Data apariţiei: februarie 2014

Preţ: 22 RON

Cartea se poate achiziţiona de pe site-ul Editurii Adevăr Divin, la preţul de 19,80 RON, (10% reducere), accesând acest link

Preţul de pe site se poate modifica ulterior.

Sursa: http://divin.ro

Alte postări în categoria Inspiraţionale:
Cum să cunoşti şi să lucrezi cu ghizii spirituali – Ted Andrews
Cuvinte îngereşti – Doreen Virtue, Grant Virtue
Curaj – Debbie Ford

Reclame

2 gânduri despre „Rugăciuni către îngeri – Kyle Gray

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.