Medicina virtuală – Keith Scott-Mumby

mare_Medicina_virtuala_Keith_Scott_Mumby micaCartea Medicina virtuală. O nouă dimensiune în vindecarea energetică, scrisă de Dr. Keith Scott-Mumby, îşi propune să descrie modul în care tehnologiile de ultimă oră, având la bază câmpurile energetice şi alte descoperiri recente ale ştiinţei, pot fi folosite pentru o vindecare eficientă, nu doar la nivelul efectelor, al simptomelor, ci şi la nivelul cauzelor care au determinat efectiv apariţia bolii.

Întâlnirea dintre sistemele filosofice de vindecare proprii Orientului şi ştiinţa tehnologică occidentală este cea care a făcut posibile progrese extraordinare. Modelele de vindecare chinez şi ayurvedic se bazează pe filosofia care susţine că organismul are capacitatea naturală de a rezista în faţa bolii şi de a se vindeca singur, în condiţii de stimulare corectă.

Medicina este pe cale să cunoască o transformare fără precedent. Noi suntem un câmp de energii aflat în mişcare rapidă, câmp care poate fi detectat şi măsurat fără probleme cu ajutorul instrumentelor moderne. Când oamenii vor înţelege acest lucru, li se vor oferi multe modalităţi revoluţionare şi interesante pentru diagnosticare şi tratament, inclusiv aplicarea electronicii interactive. Nu mai vorbim despre Noua Eră, intrăm deja în domeniul fizicii avansate! Este o dimensiune cu totul nouă în abordarea sănătăţii, dimensiune pe care Prof. Keith Scott-Mumby o numeşte „medicină virtuală”.

•Acum putem să ascultăm „semnalul radio” al unui virus, al unui cancer în stadiu incipient sau al unui vaccin vechi care perturbă sistemul imunitar.

•Aflaţi cum „semnătura” electronică a unui medicament poate fi trimisă în celălalt capăt al lumii şi va funcţiona când este reprodusă de un convertor adecvat.

•O tehnică fotografică nouă şi extraordinară vă poate arăta, din imaginea voastră, dacă un medicament sau chiar o relaţie sunt potrivite pentru voi.

•Lumina „încărcată” cu calităţile unor pietre preţioase poate transforma în profunzime starea de spirit şi chimia organismului uman.

•Cel mai recent dispozitiv rusesc al Erei Spaţiale ne apropie foarte mult de clipa în care un mic transmiţător portabil va putea vindeca majoritatea bolilor.

BOALA, aşa cum o cunoaştem, nu este altceva decât rezultatul final al fenomenelor care se află în desfăşurare în interiorul sau în jurul organismului, CU MULT TIMP ÎNAINTE să devină evident că ceva nu este în regulă. La ora actuală, suntem în măsură să observăm în timp real, cu ajutorul tehnicilor avansate pentru vizualizarea lor, aceste fenomene care ne pun în pericol, ceea ce deschide posibilitatea „tratării” cu succes a bolii chiar înainte ca aceasta să se manifeste. Iată deci încă un motiv pentru a folosi sintagma „medicină virtuală”. Ea înseamnă vindecare la o dimensiune superioară, mai inteligentă.

Cuprinsul cărţii este detaliat mai jos:

Cuvânt-înainte
Prefaţă
1.Eşti invitat să ni te alături, domnule doctor!
2.Istoria medicinei energetice
3.Biologie dincolo de învelişul material
4.Apariţia electroacupuncturii
5.Vegatestul
6.Terapia prin biorezonanţă
7.Metode în tratamentul de bază
8.Screeningul electrodermic computerizat
9.Terapia prin lumină
10.Gaia
11.Medicina din Star Trek este aici chiar acum!
12.Nu-i aşa că e ciudat?
13.Natura imaterială a substanţelor
14.Biologie dincolo de moarte
15.Kundalini În versiune electronică
Note bibliografice
Index

În continuare găsiţi un scurt fragment din primul capitol, Eşti invitat să ni te alături, domnule doctor!:

„Viziunea noastră asupra lumii se schimbă în ritm rapid. În urmă cu un sfert de secol existau lucruri despre care oamenii de ştiinţă erau absolut siguri că sunt adevărate; astăzi suntem absolut siguri că aceleaşi lucruri nu sunt adevărate. În niciun alt domeniu nu este mai evident acest aspect decât în cel al fizicii organismelor. În doar câteva decenii ne-am modificat într-atât punctul de vedere potrivit căruia aura energetică a corpului uman nu există, încât acum avem nenumărate dovezi ştiinţifice ale existenţei acesteia şi mai multe teorii valabile cu privire la natura şi funcţia ei. În multe universităţi prestigioase din lume s-au efectuat studii care, deşi sunt în mare măsură ignorate de cei care promovează alt „adevăr”, au avut totuşi o contribuţie extrem de importantă la unificarea domeniilor considerate altădată doar metafizice (de unde şi numele) cu doctrinele acceptate de ştiinţa actuală. Astăzi avem instrumente care pot să măsoare efectele produse asupra acestei ordini a realităţii; acum iese la iveală că adevărul era aici de multă vreme.

Doar că nimeni nu-i dădea atenţie.

Până nu demult, înainte să înceapă această eră a investigaţiilor în domeniul energiei biologice, orice credinţă în existenţa aurei sau a efectelor psihochinetice era privită ca o plăsmuire infantilă a populaţiilor mai puţin avansate din punct de vedere ştiinţific (şi care, prin urmare, greşeau); punctul de vedere tipic al cercetătorilor occidentali era că aceste populaţii compensează lacunele pe care le au în înţelegerea complexă a realităţii prin mituri şi practici fetişiste. Şamanii erau nişte simpli vraci, iar tămăduirea prin atingere era o înşelătorie care se baza pe autosugestia spiritelor credule.

Simplul fapt că unele dintre aceste credinţe presupus naive dăinuie de mii de ani, pe când ştiinţa noastră există doar de câteva secole, nu pare să cântărească prea mult pentru cei care manifestă o asemenea aroganţă. Adevărul este că ştiinţa, aşa cum este definită chiar de partizanii ei, este un teren nesigur de teorii la modă şi opinii care, de regulă, se bat cap în cap – uneori de-a dreptul jenant.

Două dintre cele mai lăudate şi revoluţionare teorii ale secolului trecut, teoria relativităţii formulată de Einstein şi mecanica cuantică a lui Planck, sunt într-un dezacord atât de mare încât par să se excludă reciproc. Ipoteza cosmologică a Big Bang-ului este atotcuprinzătoare; dar s-a prăbuşit din cauza contradicţiilor, conform opiniei formulate de profesorul Andrei Linde de la Universitatea Stanford din California, deşi cei care îşi câştigă existenţa scriind despre ea refuză să accepte că există discrepanţe majore şi merg înainte pe această cale ca şi când nu s-ar fi întâmplat nimic. Este deconcertant că electricitatea şi magnetismul, două elemente constitutive absolut fundamentale în construcţia Universului, sunt atât de puţin înţelese încât, la nivelul cel mai profund, ştiinţa nu poate explica natura acestor fenomene energetice sau modul în care îşi exercită efectele. Admitem că electronul este un element de bază al atomului, care are proprietăţi cum sunt masa şi sarcina electrică, însă ne lipseşte o explicaţie mai profundă a modului în care apar aceste proprietăţi.

Fac aceste precizări pentru aceia dintre cititori care au impresia că ştiinţa, aşa cum o percepem noi, înţelege lumea în care trăim. Nu o înţelege.

Ce îi reproşez eu în primul rând aşa-zisei ştiinţe nu este că uneori greşeşte, ci că nu recunoaşte că de fiecare dată când existenţa unui lucru nu poate fi dovedită cu ajutorul îngustei abordări standard, acel lucru este etichetat drept „neştiinţific” şi, prin urmare, fals sau înşelător. Nu se suflă niciodată vreo vorbă despre posibilitatea ca problema să fi apărut tocmai din vina ştiinţei sau a metodologiei ei necorespunzătoare. În urmă cu 120 de ani nu existau metode pentru detectarea undelor radio. Înseamnă că, dacă cineva le-ar fi descoperit înainte de a le fi venit vremea, ele ar fi fost considerate tot produsul unei credinţe „neştiinţifice”? Şi, mai ales, s-ar fi putut spune, pe motiv că ştiinţa vremii nu a reuşit să detecteze un astfel de fenomen, că undele radio nu există?”

Dr. Keith Scott-Mumby este profesor de nutriţie la Universitatea Internaţională Deschisă pentru Medicină Complementară (Colombo, Sri Lanka). Este specialist în tratarea problemelor de sănătate ce privesc nutriția, domeniu în care din 1970 până în prezent a reușit să-și vindece toți pacienții, fără excepție. În 1990 presa l-a declarat „Detectivul Nr. 1 al Alergiilor”. Acum abordează un subiect fascinant și controversat – medicina virtuală, aducând la suprafață informații care promit o nouă revoluție în medicină.

Editura: Vidia
Dimensiuni: 13×20 cm
Număr pagini: 378
Data apariţiei: decembrie 2013

Preţ: 37 RON

Cartea se poate achiziţiona la preţul de 33,30 RON (10% reducere) de pe site-ul Editurii Vidia, accesând acest link

Preţul de pe site se poate modifica ulterior.

Sursa: http://www.vidia.ro, http://www.divin.ro

Pentru cei care sunt interesaţi să încerce, pe lângă metodele recomandate de medicinia tradiţională, şi alte instrumente pentru vindecarea lor sau a celorlalţi, iată alte câteva cărţi utile ce propun metode de vindecare neconvenţionale:

Vindecare prin autotratament de Li Hesheng (Editura Meteor Press) – link

Vindecare prin autotratament este o carte de exerciţii şi metode terapeutice elaborate de faimosul maestru al artelor marţiale Li Hesheng, în urma unei practici îndelungate. Cercetările sale minuţioase s-au îndreptat în special către găsirea celor mai simple şi mai eficiente metode, pe care să le poată folosi oricine pentru a-şi trata simptome apărute frecvent, ale unor boli acute sau chiar cronicizate. La sfârşitul cărţii există un index al punctelor de presopunctură folosite, pentru localizarea lor mai rapidă, precum şi un index al indicaţiilor de tratament.

Reconectarea. Vindecă-i pe altii, Vindecă-te pe tine de Eric Pearl (Editura For You) – link

„Noile” frecvenţe de vindecare pe care le descrie Dr. Pearl transcend în totalitate „tehnica” şi vă duc la niveluri aflate dincolo de ceea ce era accesibil, până acum, tuturor şi oriunde. Cartea vă conduce de-a lungul călătoriei lui Eric Pearl – de la descoperirea capacităţii de a facilita vindecări, până la binemeritata sa reputaţie ca instrument prin care acest proces este prezentat lumii. Dar mai important decât orice este faptul că Reconectarea dezvăluie metode pe care le puteţi folosi personal, pentru a lucra cu aceste noi energii vindecătoare şi a le stăpâni.

Sistemul complet de autovindecare – Exerciţii interne de Dr. Stephen T. Chang (Editura Orfeu) – link

Exerciţiile Interne au o istorie de succes ce durează de şase mii de ani. Dându-şi seama de potenţialul de vindecare enorm pe care îl posedă, Împăratul Galben atribuie acestui sistem denumirea de „Cea Dintâi dintre Terapii” iar Laozi îl numeşte „cea mai bună metodă terapeutică de susţinere şi prelungire a vieţii”. Exerciţiile Interne vindecă şi energizează organele interne, cheile tinereţii, imunităţii şi sănătăţii adevărate prin calm, linişte, precizie, naturaleţe şi concentrare interioară. Ele pun accent pe acele mişcări pe care trupul le poate realiza în mod natural.

Alte postări în categoria Vindecare spirituală:
Vindecarea cu ajutorul minţii – Lissa Rankin
Calea vindecătorului – Adam Dreamhealer
Neuroştiinţa iluminării – Alberto Villoldo şi David Perlmutter

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.