Stai, priveşte, ascultă – Ken Page şi Nancy Nester

Stai-priveste-asculta micaDacă aveţi nevoie de ajutor, vă simţiţi copleşiţi de energiile vieţii, sunteţi plictisiţi de propriile poveşti de viaţă, aveţi probleme de natură energetică sau vreţi să găsiţi modalităţi prin care să faceţi o schimbare majoră în viaţa voastră, cartea Stai, priveşte, ascultă. Eliberează vechea energie şi simte-te liber, scrisă de autorii Ken Page şi Nancy Nester, vă poate oferi răspunsurile de care aveţi nevoie.

Acest manual a fost elaborat pentru persoanele care se simt copleşite de problemele vieţii în prezent sau simt că sistemul lor nervos este suprasolicitat.

Întrebarea este: Vă iubiţi îndeajuns de mult – atât de mult încât să vă daţi voie să creaţi ceva nou? Puteţi renunţa la experienţele trecutului şi să nu le mai permiteţi să vă stabilească viitorul? Spuneţi că e mai uşor de zis, decât de făcut? Depinde. Depinde de cum vă vedeţi pe voi, în propria lume. Chiar vă plăceţi cu adevărat? Sunteţi mulţumiţi doar să fiţi? Sunt aspecte de-ale voastre care nu vă plac, pe care aţi vrea să le schimbaţi? Vă preţuiţi? Nu prin ochii altora, nu prin prisma realizărilor sau a ceea ce faceţi… Vă preţuiţi pe voi… şi atât?

Acestea pot fi întrebări la care puteţi răspunde cu uşurinţă – sau răspunsuri cu care nu prea aţi vrea să vă confruntaţi. Aveţi oare destul curaj ca să priviţi în faţă tot ceea ce se întâmplă în lumea voastră, în propriile vieţi? Vă puteţi privi în oglindă, pentru a analiza experienţele pe care le-aţi creat, fără a învinovăţi pe nimeni altcineva?

Ce este pe cale să se desfăşoare sau ce trebuie să se termine în viaţa voastră? Ce pleacă? Ce trebuie să lepădaţi, pentru ca noul să poată pătrunde? Aşezaţi-vă, puneţi-vă aceste întrebări, staţi liniştiţi, respiraţi profund, iar apoi, începeţi să notaţi în scris, răspunsurile.

Observaţi ce anume vă apare. Ştiu sigur că IUBIREA DE SINE vă va schimba vibraţia – care, în schimb, vă VA SCHIMBA REALITATEA. Viziunea voastră asupra vieţii se poate schimba şi puteţi reacţiona în mod diferit la circumstanţele, experienţele şi energetica neplăcută a vieţii, care nu vă mai sunt de niciun folos şi trebuie să plece din viaţa voastră. Puteţi comunica cu Sinele Superior, primind cu mai multă uşurinţă răspunsurile. Să trăiţi în prezent, să acceptaţi − în mod necondiţionat − că sunteţi creatorii lumii voastre, acesta este cel mai important dar pe care vi-l puteţi face. Uneori este ca şi cum aţi asculta un disc uzat, care repetă la nesfârşit, aceleaşi sunete.

Recomandările practice şi tehnice, descrise în această carte nu trebuie folosite ca alternative la tratamentele de specialitate. Acest manual nu încearcă să ofere niciun diagnostic sau tratament medical. Pentru orice boală care are la bază tulburări mentale, trebuie consultat medicul. Astfel de probleme trebuie corectate înainte de folosirea oricăreia dintre informaţiile şi/sau tehnicile pe care le descriem în continuare. Această carte este destinată furnizării de informaţii şi acţionează ca un ghid de referinţă pentru uz individual şi auto-conştientizare.

“Avem nevoie de curaj ca să învăţăm să creăm din perspectiva a ceea ce vrem, nu a ceea ce nu vrem – curajul de a accepta responsabilitatea pentru tot ceea ce creăm în fiecare zi, în vieţile noastre – fără a blama nicio altă persoană, pentru nimic.

Explorarea sinelui nu poate fi evitată. Ea este inevitabilă, dacă vreţi să vă descoperiţi puterea, propria identitate şi valoarea de sine. Este singura cale de a descoperi relaţia intimă pe care o aveţi cu Divinitatea lăuntrică (Sinele vostru Superior).”

Cuprinsul cărţii este detaliat în continuare:

Stai – Priveşte – Ascultă
Curajul de a (vă) schimba comunicarea cu sinele superior; Purificarea energetică; evoluţia spirituală
Comunicarea cu sinele superior
Cine sunt ghizii şi îngerii noştri?
Cine ne transmite informaţii prin channelling?

Cum să ne iubim pe noi înşine
Tehnici pentru a fi în prezent
Respiraţia luminii vieţii
Glanda pineală
Centrul vital: punctul central al corpului (Hara)

Interferarea energetică dintre oameni
Non-proiecţia energiei şi abilitatea de a ne centra în noi înşine
Transmitem dragoste şi lumină sau energie?
Tehnica eliberării de tipare
Stăpânirea şi revendicarea spaţiului nostru

Sănătatea energetică
Purificarea bijuteriilor şi a accesoriilor din piele
Fiţi liniştiţi, în timp ce mâncaţi
Detectarea şi transformarea energiei negative
Creator sau victimă?

Schimbările Pământului – cum să ne detaşăm de ideile pesimiste
Suntem unificaţi sau separaţi
Dependenţe conştiente şi dependenţe ascunse în subconştient
Visarea lucidă – practicarea creativităţii fără limite
Cum suntem atraşi în dinamica unui grup?

Purificarea animalelor
Starea ideală din care puteţi crea înălţare sau coborâre
Arta de a fi fluid din punct de vedere spiritual
Oglinda relaţiilor: energia iubirii
Probleme şi alegeri

Să fim martori ai spiritului
Echilibrarea aspectelor masculin – feminin
Cum putem ajuta eficient o altă persoană
Principalele metode de învăţare

Ken Page, american stabilit în New York, este psihoterapeut, autor şi lector. Vorbitor dinamic şi inspirat, el a condus sute de ateliere de lucru având ca tematică intimitatea şi spiritualitatea pentru mii de participanţi de toate vârstele, din toate mediile şi orientările sexuale.

Ken Page ne învaţă că „darurile noastre de bază” sunt calea cea mai directă de a iubi şi simţul misiunii personale.

Teoria lui Ken Page explorează relaţia crucială dintre darurile şi rănile noastre şi ne învaţă modalităţile de înţelegere şi eliberare a acelor daruri care locuiesc în sinele nostru autentic.

Nancy Nester este doctor în metafizică şi are studii religioase cu accent pe religiile comparative ale lumii. Maestru şi profesor Reiki de mai mulţi ani, Nancy Nester are o practică Reiki activă şi un program de predare pentru toate nivelurile de învaţare.

Ea a creat tehnica revoluţionară cunoscută ca “porţi din Quan Yin” (porţi antice pentru vibraţii de compasiune de vindecare), coordonând în ultimii 35 de ani, mii de clienti şi elevi.

De la o vârstă fragedă, Nancy Nester a primit mesaje şi indicaţii de la îngeri, maeştri ascensionaţi şi alte fiinţe de lumină. Mai multe experiente în pragul morţii i-au oferit lui Nancy o viziune unică şi de conştientizare a multi-dimensionalităţii sufletului şi a călătoriei sale.

În timp ce lucrează în lumea de „bine sau rău”, ea găseşte prin intuiţie punctul central al adevărului. Filozofia ei în experienţele de învăţare, de predare, în schimbul de informaţii şi în vindecare a fost întotdeauna Conştiinta Unităţii.

Editura: For You
Dimensiuni: 14×20 cm
Număr pagini: 170
Data apariţiei: noiembrie 2013

Cartea se poate achiziţiona de pe site-ul Editurii For You, accesând acest link

Preţ: 18 RON

Sursa: http://www.editura-foryou.ro

Alte postări în categoria Vindecare spirituală:
Calea vindecătorului – Adam Dreamhealer
Neuroştiinţa iluminării – Alberto Villoldo şi David Perlmutter
Teorii despre sistemul chakrelor – Hiroshi Motoyama

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.