Remedii împotriva îmbătrânirii – James W. Forsythe

remedii-impotriva-imbatraniriiÎn colecţia Citeşte sănătos a Editurii Lifestyle Publishing a apărut cartea Remedii împotriva îmbătrânirii – Secrete care combat efectele îmbătrânirii şi vă schimbă viaţa, de Dr. James W. Forsythe, o carte care doreşte să ne ofere accesul la o adevărată “fântână a tinereţii”.

Îmbătrânirea şi majoritatea afecţiunilor medicale rezultate din îmbătrânire apar ca urmare a faptului că glanda pituitară produce cantităţi tot mai mici de hormon de creştere uman (HGH), o substanţă pe care autorul o numeşte Stăpânul Hormonilor.

Aşa cum o arată această carte, reîntinerindu-ne glanda pituitară prin utilizarea unei game naturale şi sigure de biostimulatori, ne îmbunătăţim calitatea şi durata vieţii, prevenim bolile de inimă şi obezitatea, şi ne păstrăm starea de sănătate optimă pe măsură ce avansăm în vârstă.

Printre beneficiile dovedite din punct de vedere medical se numără:

> SCĂDEREA CANTITĂŢII DE ŢESUT ADIPOS;

> O TEXTURĂ ŞI O TONIFIERE MAI BUNE ALE PIELII;

> MĂRIREA DENSITĂȚII OSOASE;

> CREȘTEREA LIBIDOULUI;

> O CALITATE MAI BUNĂ A SOMNULUI ŞI MULTE ALTELE.

E prima dată când sunt adunate în paginile unei cărţi toate descoperirile ştiinţifice de ultimă generaţie în scopul de a explica cum oricine îşi poate crea cu uşurinţă un stil de viaţă accesibil financiar prin care să combată efectele îmbătrânirii! Dr. Forsythe, care a redactat protocolul guvernamental oficial al SUA pentru administrarea hormonului de creştere în scopul reîntineririi, descrie felul în care cititorii pot să utilizeze puterea biostimulatorilor. Aceştia sunt un dar oferit nouă, tuturor, şi reprezintă cea mai eficace „fântână a tinereţii” descoperită până în prezent de ştiinţă.

„Pentru prima oară în istoria umană, mulţumită unor descoperiri revoluţionare recente făcute de ştiinţa medicală, care au dezvăluit secretul biochimic al îmbătrânirii, puteţi practic să opriţi şi chiar să inversaţi procesul îmbătrânirii.” – DR. JAMES W. FORSYTHE

„Această carte de o importanţă capitală este concepută să fie un ghid esenţial al antiîmbătrânirii pentru generaţiile viitoare.” – Suzanne Somers, autoare de bestselleruri New York Times

DR. JAMES W. FORSYTHE este unul dintre cei mai respectaţi medici din SUA, mai ales pentru tratarea cancerului şi utilizarea legală a hormonului uman de creştere. În prezent, în Reno, Nevada, dr. Forsythe deţine un cabinet de medicină convenţională la Cancer Screening and Treatment Center şi un cabinet homeopatic la Century Wellness Clinic. Timp de peste 20 de ani, el a fost interesat de armonizarea medicinei alternative cu medicina convenţională.

Editura: Lifestyle Publishing
Dimensiuni: 13×20 cm
Număr pagini: 379
Data apariţiei: noiembrie 2013

Preţ:  39 RON

Cartea se poate achiziţiona de pe site-ul Editurii Lifestyle Publishing la preţul de 27,30 lei (30% reducere), accesând acest link

Preţul de pe site se poate modifica ulterior.

Sursa: http://www.lifestylepublishing.ro

Prevenirea şi reducerea efectelor îmbătrânirii nu mai este în prezent ceva imposibil de realizat, fapt demonstrat de numeroşi autori care ne oferă o serie de remedii şi sfaturi în paginile lor. Pentru a ne putea folosi la maxim de şansa pe care ne-o oferă această viaţă, de a învăţa şi realiza cât mai multe lucruri aici pe pământ, avem acum la îndemână o serie de metode şi reurse, care ne pot ajuta să avem cât mai bine grijă de corpurile noastre. Iată şi alte cărţi utile în acest sens:

Cum să oprim îmbătrânirea de Jean Carper (Editura Curtea Veche) – link

Jean Carper, autoarea bestsellerului Cum să-ţi păstrezi sănătatea creierului, „atacă“ acum subiectul delicat al îmbătrânirii. Prin cartea de faţă, ea realizează o sinteză a gândirii actuale a mai multor oameni de ştiinţă pe tema îmbătrânirii şi oferă strategii referitoare la dietă, pe care cercetările ştiinţifice le recomandă ca având un extraordinar potenţial de a încetini efectele acestui proces. Există dovezi clare în legătură cu faptul că putem interveni la orice vârstă asupra procesului de îmbătrânire. Nu e niciodată prea devreme sau prea târziu pentru a acţiona!

Hrană pentru viaţă. Miracolul vindecării prin alimentaţie şi puterea minţii de Daniel Menrath (Editura Benefica) – link

Cartea  prezintă un program de îmbunătăţire a sănătăţii, un pas spre o viaţă mai productivă şi o cale sigură de reglare (în plus sau în minus) a greutăţii. Potrivit autorului, adoptând acest stil de viaţă sănătos, se va constata o creştere a energiei interne şi dispariţia simptomelor unor boli.

TU, rămâi tânăr! Ghid de funcţionare pentru o viaţă de calitate de Dr. Michael Roizen şi Dr. Mehmet Oz (Editura Curtea Veche) – link

Autorii Roizen şi Oz ne arată cum să oprim inevitabilul declin  al organismului uman, cauzat de trecerea timpului. Explicaţiile relevante privind factorii majori ai îmbătrânirii, pe care ştiinţa i-a descoperit abia de curând, culminează cu un remarcabil plan de 14 zile, destinat păstrării tinereţii. Cu ajutorul acestui plan putem trăi mai mult, în condiţii de mare vitalitate. „Viaţa de calitate“ nu înseamnă să fentezi bolile, ci mai degrabă să eviţi fragilizarea organismului, care face îmbătrânirea armonioasă atât de dificil de imaginat.

Alte postări în categoria Sănătate şi nutriţie:
Mi-e poftă! Ce mă fac? – Doreen Virtue
Secretele întineririi – Sang Whang
Medicina naturii – Jerry Lee Hover

Un gând despre „Remedii împotriva îmbătrânirii – James W. Forsythe

 1. In urma cu ceva timp am avut mama bolnava de cancer.
  Cativa cunoscuti m-au informat despre un medic care ar fi studiat in China si are rezultate remarcabile.
  Acest autointitulat medic are mai multe carti publicate si semnate cu dr. Daniel Menrath si cabinet medical in Piata Universitatii.
  Am mers de mai multe ori cu mama mea la acest cabinet.
  Fiecare vizita insemna costuri de mai mult de 5000 lei pe medicamente si consultatie.
  Pe masura ce trecea timpul situatia mamei mele se inrautetea, iar informatile despre acest medic, Daniel Menrath, erau din ce in ce mai contadictorii.
  Daniel Menrath nu absolvise nici o scoala sau facultate cu profil medical, nu a obtinut niciodata drept de libera practica in medicina, nu detinea parafa medicala personala, nu avea cabinet medical autorizat, nu avea o firma sau alta forma legala pentru a inregistra activitatea cabinetului, nu dadea niciodata bon fiscal pe medicamente si consultatii, nu avea contracte de munca pentru angajatii sai, nu avea cadre medicale pregatite pentru cabinetul sau medical. Nimic! Totul era o mare minciciuna.
  Daniel Menrath a ajuns sa creada, fara nici o remuscare, ca este un foarte bun medic, fara a avea nici un fel de practica autorizata sau pregatire in domeniul medical. El nu a terminat nici o scoala sau facultate cu profil medical, desi pe Internet apar informatii despre el.
  O simpla verificare pe site-ul Colegiului Medicilor din Romania, unde se gaseste Registrul Medicilor, mi-a confirmat inca o data ca aceasta persoana nu are drept de libera practica in medicina
  http://www.cmr.ro/registru/
  Medicamentele pe care le vinde sunt contrafacute, dar, dupa afirmatiile lui, autorizate de catre Agentia Nationala a Medicamentului. Acest lucru este fals, deoarece Daniel Menrath nu are nici o diploma din domeniul medical sau farmaceutic si nici cabinet autorizat pentru a obtine asemenea licente.
  Daniel Menrath practica la cabinetul sau preturi enorme pentru medicamente contrafacute si consultatii.
  Alaturi de medicamente si consultatii obtine sume enorme din vanzarea cartilor sale si a CD-urilor cu muzica sa.
  Cartile publicate sub titlul si numele sau i-au fost scrise, traduse si copiate din materiale si studii aparute in strainatate.
  La fel cum este medic, Daniel Menrath este si compozitor.
  A scos pe piata si comercializat multe CD-uri cu pseudonimul Daien Main.
  Circa 18 melodii de pe CD-ul „Umbra Inimii”, al lui Daniel Menrath, sunt de fapt ale compozitorului Giovanni Marradi, iar 15 melodii de pe CD-ul „Tie” sunt de fapt ale autorului Chris Spheeris.
  Incasarile pe medicamente, consultatii, carti si muzica sunt uriase fara ca pacientii sa primeasca vreo data bon fiscal.
  Daniel Menrath are cabinetul in Cladirea Chimexim, in Piata Universitatii, in Bd. Regina Elisabeta, nr. 7-9, etaj 2, sector 3, Bucuresti. Programari la secretariat la numarul 0735366307.
  Pentru cabinet Daniel Menrath nu are firma sau o alta forma legala de functionare, iar programul este dupa amiaza, pana spre miezul noptii pentru a nu fi vizitat de catre vreo autoritate de control. Cabinetul nu are nici un nume, iar portarii cladirii stiu ce sa spuna in caz de aparitie a unui control.
  Uneori Daniel Menrath acorda consultaii prin telefon la numarul 0726980858 sau prin email la adresa dmenrath@gmail.com.
  Produsele si serviciile cabinetului sau sunt prezentate pe site-ul
  http://genovitalia.ro/
  Cu ceva timp in urma un pacient a indraznit timid sa-i spuna ca ceea ce vinde Daniel Menrath este furt. Reactia lui Daniel Menrath a fost naucitoare. Daniel Menrath este un om foarte orgolis si razbunator.
  In acest secol, in care informatia circula instantaneu, cum este posibil ca acest Daniel Menrath, escroc notoriu, sa practice medicina de 25 de ani fara ca o autoritate a statului sa se sesizeze si sa constate ca el nu are nici o pregatire medicala? Acest sarlatan incaseaza sume mari de bani de la oameni suferinzi, aflati uneori in ultimele zile de viata. Daniel Menrath poate sa minta si sa fure, in centrul Bucurestiului, fara ca vreo autoritate sa intervina.
  Desi numele lui este de origine germana, comportamentului lui este specific unui escroc. Acest sarlatan, are o masina de teren unicat, marca Toyota, pe care o parcheaza in spatele cladirii unde are cabinetul, parcarea avand acces prin strada Doamnei si un domeniu de invidiat in comuna Caciulati, Moara Vlasiei, judetul Ilfov, langa Laguna Verde.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.