Urmează-ţi inima – Andrew Matthews

urmeazati-inima_micaCea mai recentă carte publicată de Editura Curtea Veche este Urmează-ţi inima. Cum să descoperi sensul vieţii personale şi profesionale de Andrew Matthews, apărută în cadul colecţiei Cărţi-cheie. Iată ce putem afla din această carte, care a fost publicată în peste 30 de limbi şi vândută în peste un milion de exemplare:

Inima îţi spune că ceva nu-i în regulă cu viaţa pe care o trăieşti? Cauţi sensul existenţei tale? Ascultă îndemnul inimii şi fă o schimbare.

Viaţa profesională înseamnă mai mult decât rutina unui job care nu-ţi place. Viaţa personală înseamnă mai mult decât lâncezeala cotidiană în faţa televizorului.

Nu mai aspira la un trai lipsit de probleme. Nu există aşa ceva. Mai bine caută pasiunea, gândeşte-te cu speranţă la ziua de mâine, preia tu iniţiativa, fă-ţi munca mai plăcută, distrează-te alături de familie şi prieteni, decide care vrei să fie destinul tău şi unde vrei să ajungi. Vei avea în continuare probleme – dar măcar vor fi unele pe care le poţi rezolva cu entuziasm.

Priveşte viaţa în ansamblu şi îţi vei da seama că prezentul contează mai mult decât viitorul. Călătoria e mai importantă decât destinaţia. Pentru că… de felul în care mergi depinde locul unde ajungi.

După cum spune Andrew Matthews, suntem aici pentru a învăţa nişte lecţii, iar lumea ne este profesoară. Toţi avem şansa de a cunoaşte fericirea, căci universul nu are preferaţi. Însă viaţa fiecăruia este o reflexie a credinţelor sale. Aşadar, fă-ţi un obicei din a te concentra asupra aspectelor pozitive – iar acestea vor creşte ca aluatul la căldură. Acceptă-i pe oameni, aşa cum sunt. De vreme ce Dumnezeu n-o să coboare pe un nor ca să te susţină, e mai bine să fii propriul suporter. Şi cum misiunea ta nu e să schimbi lumea, nu-ţi mai rămâne decât să te schimbi pe tine însuţi.

Andrew Matthews este autor şi orator specializat în domeniul motivaţional şi al dezvoltării personale, apreciat la nivel internaţional pentru cărţile şi seminarele sale.

Principalele teme pe care le abordează sunt atitudinea, fericirea, succesul şi prosperitatea. În domeniul motivaţional şi al dezvoltării personale, cărţile sale au devenit lucrări de referinţă.

Peste un milion de oameni au participat la seminarele şi discursurile susţi­nute de Matthews în Australia, Asia şi America de Nord. Prezentările sale sunt realizate cu umor, acesta apelând şi la desene – pe care le realizează cu o viteză uimitoare în timp ce vorbeşte.

Talentul lui Matthews constă în a simplifica lucruri complexe, el discutând cu la fel de multă uşurinţă cu directori executivi, manageri de nivel ierarhic mediu sau studenţi. Publicul său are parte de adevărate spectacole, autorul oferind auditoriului inspiraţia şi metodele necesare pentru a trăi vieţi mai prospere şi a avea mai mult succes.

Cărţile lui Andrew Matthews au fost publicate în 42 de limbi, distribuite în 60 de ţări şi vândute în peste 7 milioane de exemplare. Multe dintre ele reprezintă azi repere pentru psihologii şi psihiatrii din toată lumea. În Statele Unite există cursuri universitare fundamentate pe cărţile sale.

„Andrew Matthews simplifică lucruri până acum complicate. Permite-i să te ajute să-ţi găseşti drumul — în viaţa personală şi profesională.“ – Dr. Kenneth Blanchard, coautorul cărţii Manager la minut

„O carte practică, uşor de citit şi aplicabilă imediat. Excelentă afacere!“ – Dr. Wayne W. Dyer, autorul cărţii Puterea intenţiei

Cuprinsul cărţii este detaliat mai jos:

Urmează-ţi inima. Cele 10 idei-cheie
Capitolul 1 – Suntem aici pentru a ne învăţa lecţiile, iar lumea ne este profesoară
Capitolul 2 – Universul nu are preferaţi
Capitolul 3 – Viaţa ta este o reflexie perfectă a credinţelor tale
Capitolul 4 – Imediat ce începi să ţii prea mult la lucruri, oameni, bani… ai încurcat-o
Capitolul 5 – Lucrurile asupra cărora te concentrezi se dezvoltă
Capitolul 6 – Urmează-ţi inima
Capitolul 7 – Dumnezeu nu o să coboare niciodată de pe un nor, spunând: „Ai voie să obţii succesul!”
Capitolul 8 – Când te lupţi cu viaţa, viaţa câştigă întotdeauna
Capitolul 9 – Cum să-i iubeşti pe oameni? Pur şi simplu, acceptându-i
Capitolul 10 – Scopul tău în viaţă nu este să schimbi lumea. Este să te schimbi pe tine

Editura: Curtea Veche
Dimensiuni: 13×20 cm
Număr pagini: 208
Data apariţiei: noiembrie 2013

Cartea se poate achiziţiona de pe site-ul Editurii Curtea Veche, accesând acest link

Preţ:  24 RON

Sursa: http://www.curteaveche.ro

Alte postări în categoria Dezvoltare personală:
Cum îţi vei măsura viaţa? – Clayton M. Christensen
Arta de a (nu) pierde timpul – Piers Steel
Puterea întrebărilor – Andrew Sobel, Jerold Panas

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.