Călăuzire zilnică de la îngerii tăi. Cărţi oracol – Doreen Virtue

calauzire-zilnica-de-la-ingerii-tai-carti-oracol_micaPentru momentele din viaţa noastră în care avem nevoie de inspiraţie şi călăuzire sau de ajutor în luarea unei decizii, scriitoarea Doreen Virtue ne oferă un instrument care ne poate fi de ajutor: 44 de cărţi-oracol, împreună cu un ghid de folosire şi interpretare.

În continuare, ea explică ce reprezintă şi cum putem folosi aceste cărţi-oracol:

Fiecare carte are o imagine splendidă a unui înger şi un mesaj ori un răspuns pentru tine. Ghidul vă arată paşii pe care trebuie să-i parcurgeţi pentru a face o „citire” cu ajutorul cărţilor-oracol cu îngeri pentru tine şi pentru alţii şi prezintă semnificaţiile extinse ale fiecărei cărţi.

Îngerii tăi păzitori îţi sunt întotdeauna alături, chiar şi atunci când nu eşti conştient de prezenţa lor. Aceşti îngeri doresc să te ajute în fiecare aspect al vieţii tale. Totuşi, datorită liberului arbitru, îngerii te pot ajuta numai dacă le ceri ajutorul.

Îngerii sunt mesageri divini puternici şi plini de iubire, care nu sunt limitaţi în timp şi în spaţiu, deci te pot ajuta permanent, indiferent de mărimea sau dificultatea lucrurilor pe care le ai de făcut. Din nou, însă, trebuie să ceri ajutorul îngerilor pentru ca ei să ţi-l poată oferi. Am cercetat şi am experimentat să văd dacă există o altă cale de împlinire a acestei legi divine. De exemplu, le-am dat îngerilor mei „carte albă” să mă ajute în toate privinţele de-a lungul zilei. Dar metoda nu a dat rezultate, deoarece îngerii au nevoie să le cerem exact ceea ce dorim. Acum am învăţat să vorbesc mereu cu îngerii mei, ca şi cum am face parte dintr-o echipă bine închegată.

Când îi inviţi pe îngeri să te ajute, în orice aspect al vieţii, totul devine mai fericit, mai sănătos şi mai uşor. În loc să lupţi din răsputeri să obţii ceea ce ai nevoie, vei resimţi sincronicităţi şi vindecări magice, dar şi multă linişte lăuntrică.

Am conceput acest set de cărţi oracol pentru a-ţi aminti zilnic prezenţa şi iubirea îngerilor tăi. Mulţi oameni îmi spun că uită să ceară ajutorul îngerilor. Aceste cărţi oracol îţi oferă o soluţie minunată. Poţi alege în fiecare dimineaţă o carte, pe care trebuie să o ţii cu tine de-a lungul întregii zile, pentru a putea să meditezi la călăuzirea îngerilor şi pentru a-ţi aminti să le ceri ajutorul.

Acest set uşor de folosit de cărţi oracol este potrivit atât pentru începători, cât şi pentru cei experimentaţi în folosirea cărţilor divinatorii.

Cărţile oracol sunt o cale străveche, confirmată de vreme, de a lua legătura cu îngerii şi cu călăuzitorii spirituali. Cărţile oracol cu îngeri sunt pe deplin sigure, fiindcă ele atrag doar energia cerească plină de iubire a mesagerilor lui Dumnezeu. Ele se bazează pe Legea Atracţiei. Cărţile pe care le tragi au aceeaşi vibraţie cu întrebarea pusă sau cu solicitarea făcută ori cu tiparul gândirii tale. Iată de ce tinzi să tragi de mai multe ori aceeaşi carte.

Îmi place să lucrez cu cărţile oracol, deoarece ele nu greşesc niciodată. Când avem cel mai mult nevoie de călăuzirea îngerilor, uneori este mai greu să auzim clar, din cauză că stresul ne blochează. Cărţile oracol, fiind o legătură directă cu îngerii tăi, te ajută să depăşeşti aceste blocaje emoţionale. Şi oricine poate face o „citire” corectă pentru sine şi pentru alţii!

Cuprinsul Ghidului îl găsiţi detaliat în continuare:

Cum să lucrezi cu cărţile oracol pentru călăuzire zilnică de la îngerii tăi
Semnificaţia cărţilor
Acceptare
A dărui şi a primi
Aer proaspăt
Ai încredere
Ascultă
Belşug
Binecuvântări travestite
Bucurie
Călăuzire de încredere
Ce doreşti?
Cere
Chakra inimii
Continuă tot aşa
Copil
Cupidon
Curăţare şi detoxifiere
E timpul să pleci
Elibereză-te şi lasă-te în voie
Familie
Fii cinstit cu tine însuți
Focalizare asupra slujirii altora
Gândire pozitivă
Inocenţă
Împământare
Întreprinzător
Joacă-te
Lasă trecutul în urmă
Legea atracţiei
Misiunea personală
Nu ai de ce să îți faci griji
Nuntă
Observă semnele
Oceanul
Oportunitatea de a ierta
Progres neîntrerupt
Proiecte creatoare
Răsplătește-te
Relaţii
Schimbare de direcţie
Sincronizare perfectă
Tratamente energetice
Un nou partener
Vezi doar iubire
Vis cu ochii deschişi
Informații privind comanda lucrărilor de artă
Despre autoare

Editura: Adevar Divin
Dimensiuni: 10×13,5 cm
Număr pagini: 121 pagini ghid + 44 carduri
Data apariţiei: noiembrie 2013

Preţ:  40 RON

Cartea se poate achiziţiona de pe site-ul Editurii Adevăr Divin, la preţul de 36 RON (10% reducere), accesând acest link

Preţul de pe site se poate modifica ulterior.

Capacitatea cărţilor-oracol de a ne oferi ghidare şi ajutor nu trebuie pusă la îndoială, întrucât ele ne ajută să intrăm în contact cu înţelepciunea profundă din noi înşine şi să vedem mai clar energia care înconjoară o anumită situaţie. Mai jos găsiţi şi alte seturi de cărţi-oracol pe care le puteţi folosi:

Geometria sacră. Cărţi oracol de Francene Hart (Editura Dao Psi) – link

Folosind într-un mod splendid întreaga paletă de culori şi formele naturale blânde, artista Francene Hart a creat imagini puternice, convingătoare, accesibile atât novicilor, cât şi persoanelor cu o experienţă mai mare în arta divinaţiei. Textul care însoţeşte cărţile include o interpretare detaliată a fiecărei cărţi, exemple de etalări şi o introducere excelentă în ştiinţa geometriei sacre. Lucrul cu aceste imagini echilibrează câmpurile energetice umane, permiţându-le cititorilor să acceseze niveluri mai înalte ale conştiinţei, să privească în profunzime încercările pe care le aduce viaţa si să îşi restabilească conexiunea cu lumea.

Oracolul cristalelor de apă de Masaru Emoto (Editura Adevăr Divin) – link

Dr. Masaru Emoto, autorul cărţii best-seller Mesajele ascunse din apă, a descoperit că moleculele de apă pot fi influenţate de gândurile, cuvintele şi sentimentele noastre. Când apa este îngheţată, cristalele formate relevă gândurile concentrate ce au fost îndreptate asupra apei. Oracolul Cristalelor de Apă conţine 48 de fotografii excepţionale ale cristalelor de apă. Toate au menirea de a ne înnobila sufletul, de a ne amplifica gândurile şi trăirile pozitive şi de a aduce în viaţa noastră pacea lăuntrică şi starea firească de bine.

• Cărţi oracol Mesaje de la îngerii tăi de Doreen Virtue (Editura Adevăr Divin) – link

Acest set de cărţi facilitează preluarea surprinzător de exactă a mesajelor de la îngeri pentru dumneavoastră sau pentru alte persoane. Fiecare carte reprezintă o minunată imagine a unui înger, împreună cu un mesaj format dintr-o propoziţie sau două. Conţine cărticică de instrucţiuni (72 pagini) şi 44 de lamele color cu fotografii minunate ale îngerilor. Doreen şi-a alcătuit cărţile oracol bazându-se pe mesaje reale preluate de ea de la îngeri folosind cele mai obişnuite întrebări formulate şi pe răspunsurile îngerilor, pentru a crea acest set atât pentru cititorii începători de cărţi oracol, cât şi pentru cei avansaţi.

Sursa: http://www.divin.ro

Alte postări în categoria Astrologie, numerologie, previziuni:
Ciclicitate, tipare şi evoluţie – Barbara Băcăuanu

Un gând despre „Călăuzire zilnică de la îngerii tăi. Cărţi oracol – Doreen Virtue

  1. Pingback: Nu lăsa nimic să îţi întunece strălucirea interioară – Doreen Virtue | Carti de Lumina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.