Îmbunătăţeşte-ţi viaţa conjugală… într-o prezentare amuzantă – Mark Gungor

imbunatatesteti-viata-conjugala-micaBazată pe seminarul extrem de popular al lui Mark Gungor cu acelaşi nume, cartea Îmbunătăţeşte-ţi viaţa conjugală… într-o prezentare amuzantă porneşte de la succesul enorm pe care l-a avut Gungor în consilierea a zeci de mii de cupluri, ale căror membri afirmă nu de puţine ori că acesta le-a îmbunătăţit relaţia conjugală, sau chiar le-a salvat căsnicia. Prin amestecul său unic de umor şi onestitate (de tip spune-lucrurilor-pe-nume), Mark Gungor ajută cuplurile să se înţeleagă mai bine, distrându-se în acelaşi timp.

Prin explorarea unei ample varietăţi de subiecte, printre care se numără mitul „sufletelor pereche”, funcţionarea diferită a creierului masculin prin comparaţie cu cel feminin, nivelele conflictuale ale libidoului la bărbaţi şi la femei, şi necesitatea absolută a iertării, Gungor demonstrează că secretul fericirii conjugale nu este romantismul sau destinul, ci cunoaşterea şi efortul asiduu.

Cuplurile trebuie să muncească din greu pentru a-şi menţine relaţia şi pentru a deprinde abilitatea de a o face să funcţioneze armonios. Cu cât ele amână mai mult să deprindă aceste abilităţi, cu atât mai mari sunt şansele ca relaţia lor să se destrame. Gungor le uşurează însă sarcina şi le ajută să îşi ducă relaţia pe un nivel superior.

Mark Gungor este pastor, vorbitor motivaţional, autor, muzician şi conduce organizaţia Laugh Your Way America. Împreună cu soţia sa Debbie are doi copii şi, de asemenea, trei nepoţi. Trăieşte în Green Bay, Wisconsin, unde este pastor al Celebration Church.

Fondată în anul 2003 de către Mark Gungor, Laugh Your Way, America! este o organizaţie creştină care consideră că familiile şi căsniciile sănătoase sunt fundaţia unei societăţi funcţionale, iar umorul este una dintre cele mai importante căi pentru a atinge inimile oamenilor şi a-i stimula să se deschidă în faţa unor idei noi. Îmbinând umorul cu învăţături şi principii de viaţă biblice, această organizaţie poate transforma prin învăţăturile sale vieţile oamenilor, într-un mod permanent şi pozitiv.

Cuprinsul cărţii este detaliat în continuare:

Partea I: Principii generale

1. Partenerul de viaţă perfect
2. O perspectivă corectă asupra unei căsnicii reuşite

Partea a II-a: Legile fizicii căsniciei

3. Fizica oricărei căsnicii
4. Legea numărul unu: Bărbaţii şi femeile nu sunt creaţi egali
5. Legea numărul doi: Bărbaţii şi femeile gândesc diferit
6. Legea numărul trei: Bărbaţii şi femeile comunică diferit
7. Legea numărul patru: Bărbaţii şi femeile îşi doresc lucruri diferite
8. Legea numărul cinci: Femeile dăruiesc, bărbaţii primesc
9. Legea numărul şase: Legea dorinţei
10. Legea numărul şapte: Legea iubirii

Partea a III-a: Sex, minciuni şi Internet

11. Ce are a face sexul cu căsnicia?
12. Războaiele dintre sexe
13. Cele cinci secrete ale unei vieţi sexuale fantastice
14. Pasiunea necontrolată
15. Nu te masturba
16. Puterea primelor impresii

Partea a IV-a: Până când moartea ne va despărţi

17. Luptă corect
18. Căsniciile de tip „scutec de pânză”
19. Idolii americani
20. Mitul divorţului
21. Butonul de resetare

Editura: Eu Sunt
Dimensiuni: 13×20 cm
Număr pagini: 320
Data apariţiei: octombrie 2013

Preţ: 35 RON

Cartea se poate achiziţiona la preţul de 31 RON (11% reducere) de pe site-ul Editurii şi librăriei Eu Sunt, accesând acest link

Preţul de pe site se poate modifica ulterior.

Sursa: http://www.eusunt.ro

Mai los găsiţi şi alte cărţi care să vă inspire pentru a construi şi menţine o relaţie de cuplu durabilă, care să poată oferi împlinire ambilor parteneri:

NLP şi relaţiile de cuplu. Strategii simple pentru a vă face relaţiile să funcţioneze de Robin Prior şi Joseph O’Connor (Editura Curtea Veche) – link

Deşi viaţa de unul singur sau într-o relaţie nereuşită poate fi satisfăcătoare, o relaţie funcţională reprezintă pentru cei mai mulţi oameni piatra de temelie pe care este construit restul vieţilor lor. Pentru mulţi, parteneriatul, dragostea, camaraderia, încrederea şi intimitatea sunt vitale, la fel ca aerul şi apa. Relaţiile satisfăcătoare nu constituie un teritoriu rezervat celor bogaţi, faimoşi, talentaţi sau privilegiaţi, iar aceste avantaje nu facilitează cu nimic relaţiile reuşite. Toată lumea poate forma parteneriate care să aducă plăcere si satisfacţie, după cum puteţi afla din această carte.

Cât de compatibili sunteţi? Manualul relaţiilor de Allan Pease şi Barbara Pease (Editura Curtea Veche) – link

Având o experienţă de mai bine de 30 de ani de cercetare în domeniul relaţiilor umane, urmărind felul cum acestea funcţionează sau eşuează, Allan & Barbara Pease sunt mereu rugaţi să ofere sfaturi sau trucuri din care partenerii să-şi dea seama cum progresează relaţia lor. În această carte amuzantă de teste, soţii Pease pun la dispoziţie o serie de chestionare care abordează toate aspectele importante ale felului în care interacţionăm. Cartea este o combinaţie ingenioasă de cunoştinţe de specialitate şi trucuri practice, care vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi relaţia de iubire şi să râdeţi în timp ce învăţaţi.

De ce bărbaţii au nevoie de sex, iar femeile de dragoste de Allan Pease şi Barbara Pease (Editura Curtea Veche) – link

Allan şi Barbara analizează aici cu maximă sinceritate şi cu o doză considerabilă de umor gândirea bărbaților şi a femeilor față de sex şi dragoste, explicând diferența de viziune dintre cele două tabere. Bazându-se pe cercetări despre creier, pe noutăți din psihologie şi pe statistici relevante, soții Pease transpun descoperirile ştiinţifice de ultimă oră într-un limbaj accesibil, abordând fără menajamente un subiect de mare interes pentru majoritatea oamenilor — sexul!

Creează un cuplu durabil. 5 secrete ale fericirii în doi de Anne Sauzede-Lagarde şi Jean-Paul Sauzede (Editura House of Guides) – link

Noţiunile-cheie dezvăluite de autori într-un limbaj accesibil, eliberat de tot soiul de termeni ştiinţifici vor ajuta membrii oricărui cuplu să-şi înţeleagă mai bine relaţia şi să-şi construiască fericirea în doi. Ideea copilărească a iubirii eterne şi intense ca-n prima zi este înlocuită cu o abordare mai pragmatică, ce tratează cuplul ca un organism viu, care se naşte, creşte, se dezvoltă, trece prin tot felul de crize, se hrăneşte, se maturizează şi… moare sau se menţine, pentru cei care au învăţat să se cunoască şi să se accepte atât pe ei, cât şi pe jumătatea lor.

Alte postări în categoria Iubire şi relaţii:
De ce el? De ce ea? – Helen Fisher

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.