Viaţa secretă a lui Dumnezeu – Aaron David

Viata secreta a lui DumnezeuUltima apariţie editorială a Editurii Mistica este cartea Viaţa secretă a lui Dumnezeu, scrisă de rabinul Aaron David. În această carte, autorul încearcă să găsească răspunsuri la întrebări cum ar fi:

– Care este adevărata noastră misiune pe pământ?

– Cât de liberi suntem ca să determinăm întâmplările și împlinirile din viaţa noastră pentru a atinge perfecţiunea?

– În ce măsură Dumnezeu dirijează cu adevărat lumea?

– Este povestea omului un monolog în care Dumnezeu Autorul vorbește pe mai multe voci diferite prin personajele sale ale căror vieţi sunt în totalitate determinate?

– Sau este un dialog în care interacţionăm cu Dumnezeu și contribuim la poveste prin alegerile noastre libere?

„Dumnezeu își trăiește viaţa secretă prin intermediul nostru. Oprește-te o clipă pentru a contempla, a simţi și a gusta acest delicios adevăr. Dedică-ţi întreaga viaţă pentru a-l trăi și a-l sărbători.“ – Aaron David

Mulţi dintre noi nu suntem conştienţi de imaginea pe care o avem despre “puterea superioară”. Pentru unii, aceasta este imaginea unui Părinte aspru care judecă sau a unui bătrân pretenţios care sălăşluieşte în cer. Pentru alţii, Dumnezeu este un prieten imaginar care le poate rezolva problemele pe care tot ei le-au creat.

Rabinul David Aaron ne poate ajuta să dobândim o nouă înţelegere, mai matură, privind divinitatea şi să îl descoperim pe Dumnezeu în noi înşine. Prezentând învăţături ale Kabbalei care au fost ţinute secrete de milenii, el ne ajută să ne redobândim puterea pe care am înstrăinat-o în schimbul unor imagini negative despre Dumnezeu. Secretele misitce ale iudaismului pot oferi ghidare, înţeles şi scop tuturor oamenilor, indiferent de credinţa lor.

Autorul împărtăşeşte aceste profunde învăţături antice într-un limbaj simplu, cu înţelepciune şi umor. Bazate pe relatări ale experienţelor personale şi anecdote, exemplele sale din viaţa de zi cu zi ne ajută să găsim puterea transformatoare ascunsă în noi înşine şi să înţelegem paradoxurile evoluţiei spirituale. Treziţi pentru a putea experimenta în sfârşit o conexiune personală cu divinitatea,  suntem acum capabili să primim dragostea necondiţionată a lui Dumnezeu şi să ne descoperim identitatea, scopul divin şi fericirea adevărată.

David Aaron este fondatorul şi decanul Institutului Isralight, o organizaţie internaţională care funcţionează în Israel şi Statele Unite. El călătoreşte în toată lumea, ţinând prelelgeri. Este mentor spiritual pentru mulţi oameni, inclusiv celebrităţi şi este de asemenea autorul cărţii Endless light. Trăieşte în Ierusalim împreună cu soţia şi cei şapte copii.

Editura: Mistica
Dimensiuni: 14×20,5 cm
Număr pagini: 216
Data apariţiei: octombrie 2013

Preţ: 19,90 RON

Cartea se poate achiziţiona de pe site-ul Editurii Mistica la preţul de 12,93 RON (35% reducere), accesând acest link

Preţul de pe site se poate modifica ulterior.

Sursa: http://mistica.ro, http://www.goodreads.com/

Alte postări în categoria Spiritualitate:
 Găseşte-l pe Dumnezeu pretutindeni – Anthony de Mello
Un eremit în Himalaya – Paul Brunton
Splendoarea ascunsă – OSHO

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.