Provocarea anti-gravitaţiei – Marcel Pages

provocarea-antigravitatiei_mica

Provocarea anti-gravitaţiei. Tehnici anti-ponderale. Metode de utilizare a energiei spaţiului de Marcel Pages este o carte care îşi propune să revoluţioneze conceptele ştiinţifice clasice referitoare la gravitaţie, demonstrând că atracţia gravitaţională poate fi învinsă. Acest fapt ar putea avea nenumărate efecte pozitive asupra evoluţiei umanităţii, atât la nivel material, cât şi spiritual.

În anul 1959, Dr. Marcel Pages a propus o teorie potrivit căreia gravitaţia nu este cauzată de atracţia exercitată de Pământ, ci de forţa de respingere exercitată de Cosmos. Pe baza acestei teorii, el a conceput o maşină care se poate elibera de forţa gravitaţiei printr-un câmp electric ce se roteşte cu viteza luminii în jurul său.

Iată prezentarea acestei cărţi, făcută chiar prin cuvintele autorului:

„Există prea multe fenomene (levitaţii spontane, telepatie, lecturi parapsihice, facultăţi taumaturgice etc.) care dovedesc cu prisosinţă că totul nu se limitează la lumea aşa-zis fizică, şi că dincolo de aceasta se manifestă forţe tainice despre care noi nu avem încă decât puţine idei reprezentative.

De mai bine de 15 ani propovăduiesc eliberarea oamenilor de gravitaţie. Convingerea mea este că vom dispune mâine de maşini graţie cărora vom străbate liniştea spaţiilor necuprinse „Pascaliene” cu viteze mult superioare vitezei luminii. Mâine, fantastica energie a spaţiului, liberă de orice aspect colateral poluant, îi va reda Pământului nostru starea edenică din Geneză, iar omului – stăpânirea controlată a naturii.

Multe somităţi ştiinţifice consideră că această carte defineşte bazele procedeelor posibile care permit, în lumina cunoştinţelor noastre actuale în domeniul fizicii, rezolvarea logică a problemei stăpânirii „arhimedice” a forţei de atracţie gravitaţională, care este de peste un miliard de ori mai mare decât energia atomică. Energia va fi atunci distribuită fără nici o limitare şi fără poluare. Pe de altă parte, se va deschide şi calea către explorarea lumilor şi a relaţiilor cu ceilalţi locuitori ai Cosmosului.

Cred într-adevăr că dezvoltarea intelectuală şi morală ar trebui să urmeze în mod logic, în pofida aparentei sale rămâneri în urmă, progresului ştiinţific, descotorosindu-l pe homo sapiens de instinctele sale animalice, belicoase, primitive. Atunci, evoluţia noastră ar putea tinde către o eră de pace universală.”

Mai jos găsiţi şi cuprinsul cărţii:

Introducere
Anti-gravitaţia – cheie a infinitului cosmic
Istoricul ideilor referitoare la gravitaţie
Anti-gravitaţia 1957
Anti-gravitaţia 1967
Anti-gravitaţia 1972

Editura: Firul Ariadnei
Dimensiuni: 14,5×20,5 cm
Număr pagini: 320
Data apariţiei: septembrie 2013

Preţ: 21,80 RON

Cartea se poate achiziţiona accesând acest link sau acest link

Sursa: http://www.eusunt.ro

Alte postări în categoria Teorii neconvenţionale:
Teoria existenţei lui Dumnezeu – Bernard Haisch

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.