Invitaţie la lansare de carte: Înfometează egoul, hrăneşte sufletul de Connie Miller

Afis_infometeza_egoul_hraneste_sufletul-web

Editura Herald vă invită la seminar şi lansarea cărţii Înfometează egoul, hrăneşte sufletul, în prezenţa autoarei Connie MILLER!

Creatoarea metodei de vindecare emoţională SOULDRAMA© şi autoare a cărţii Înfometează egoul, hrăneşte sufletul, terapeuta Connie MILLER soseşte în luna septembrie la Bucureşti pentru două întâlniri speciale cu publicul:

• SEMINAR, 21-22 septembrie 2013, la Hotel Caro, începând cu orele 10.00
• LANSARE DE CARTE, 23 septembrie 2013, la Institutul pentru Fericire, orele 19.00

Aceste doua activitati sunt menite să vă prezinte detalii despre metoda terapeutică SOULDRAMA şi să vă ofere instumente practice pe care le puteţi folosi în lucrul cu interiorul şi accesarea inteligenţei spirituale.

Connie MILLER – terapeută şi formatoare de renume internaţional, originară din SUA, autoare a cărţii Înfometează egoul, hrăneşte sufletul – este fondatorul Centrului de Consiliere Spring Lake Heights şi al Institutului Internaţional de Souldrama©. Este un apreciat vorbitor şi trainer, psiholog transpersonal, spirit inovator şi autoare de carte şi articole dedicate metodei Souldrama©. Practică de peste 25 de ani psihoterapie individuală, maritală, de familie şi de grup pentru adulţi şi copii. Pentru modelul programului de recuperare în şapte paşi a câştigat premii care îi recunosc inovaţia şi creativitatea. Munca sa continuă a inclus prezentări publice în universităţi şi la conferinţe profesionale, ateliere de lucru în Anglia, Italia, Grecia, Portugalia, India, Indonezia, Brazilia, Olanda, Lituania, Letonia şi SUA.

Metoda SOULDRAMA© a fost creată de Connie Miller în 1997 şi este un proces de transformare spirituală în şapte paşi, care integrează psihologie, spiritualitate şi creativitate, permiţând fiecărui participant ca, în timp, să poată fora în adâncul propriei vieţi. A avut ca punct de plecare psihodrama şi a dus lucrul psihologic în zona unde spiritualitatea şi artele creative deschid nişte porţi de acces uitate. Este o metodă experienţială de accesare a inteligenţei spirituale.

SOULDRAMA© este rodul lucrului timp de mulţi ani cu co-dependenţa. Am proiectat această metodă pentru clienţii care erau „blocaţi” în viaţă. Mulţi dintre ei aveau fie o carieră, fie o relaţie de succes; nu erau conştienţi că le puteau avea pe amândouă. Scopul principal al acestei metode este de a elibera clienţii de rezistenţa anterioară şi de a-i ajuta să şteargă blocajele care îi împiedică să atingă şi să trăiască scopul lor superior. De asemenea, este destinată să ajute la transformarea rănilor pe care le-au suferit în copilărie în daruri spirituale”. Connie MILLER

LANSAREA cărţii Înfometează egoul, hrăneşte sufletul  va avea loc luni, 23 septembrie 2013, orele 19.00 la sediul unuia dintre cele mai noi spaţii din Bucureşti dedicate dezvoltării personale, Institutul pentru Fericire (Str. Avrig, nr. 29, Bucuresti, în zona liceului Iulia Haşdeu). Vor prezenta cartea: Connie Miller, autoare de cărţi, terapeut, formator şi supervizor, Iliana SISEA, psiholog si facilitator de constelatii familiale, Gabriela DENIZ, editor Herald, Cristiana IOSIF, co-organizator eveniment.

Acesta este cel mai recent titlu publicat de autoare. Connie MILLER foloseşte fondurile obţinute din drepturile de autor pentru finanţarea unei burse şcolare destinate educării de consilieri pastorali în Indonezia.

SEMINARUL are tematica „Cele şapte căi de acces ale Souldrama© spre trezirea Inteligenţei Spirituale”. Cu amestecul său unic de psihologie şi spiritualitate acest workshop experienţial este conceput să te ghideze în călătoria ta interioară către vindecare. Teme de lucru: alegerea relaţiilor potrivite, propria energizare fizică şi emoţională, confruntarea cu bucuriile şi provocările unei vieţi trăite spiritual prin accesarea inteligenţei spirituale, descoperirea darurilor unice, a talentelor şi aptitudinilor pe care le aduci în această viaţă, depăşirea temerilor personale care îţi împiedică progresia.

Pentru un public obişnuit şi educat să gestioneze volume uriaţe de informaţie, pentru a cărei selecţie şi sortare îşi foloseşte inteligenţa raţională, Connie are „inspiraţia” să propună o metoda „in action”, cum îi place să o numească, prin care terapia în grup intervine în eliminarea blocajelor care obturează accesul la inteligenţa emoţională. Propune un parcurs formal, de trecere prin „Porţi” de evoluţie care, asumat, ne apropie de integrarea inteligentei noastre spirituale.

Ca participant la seminare de SOULDRAMA©, am fost fascinată de inspiraţia cu care reuşeşte de fiecare dată, în orice grup, indiferent de poziţie geografică sau cultură socială, să transmită bucuria sentimentului de apartenenţă la întreg şi încrederea căa transformarea este posibilă!”  Cristiana IOSIF, co-organizator eveniment

Seminarul se desfaşoară contra cost. Detalii şi înscrieri la adresele de mail:
iliana_sisea@yahoo.com, cristianaiosif@gmail.com.

Contact lansare de carte: Andreea Tincea – PR Herald, 0743050507
Intrarea la evenimentul de lansare este liberă.

Reclame

Un gând despre „Invitaţie la lansare de carte: Înfometează egoul, hrăneşte sufletul de Connie Miller

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.