Puterea întrebărilor – Andrew Sobel, Jerold Panas

Puterea intrebarilor

Cartea Puterea întrebărilor. 337 de întrebări esenţiale pentru succesul tău personal şi profesional, scrisă de Andrew Sobel şi Jerold Panas, a apărut la Editura Amsta Publishing în luna iulie 2013, în cadrul colecţiei Comunicare.

Această lucrare demonstrează faptul că cel mai important lucru pentru a avea succes şi a-i atrage pe oameni spre tine este să ştii cum să pui întrebările corecte, şi nu neapărat să crezi că ai răspunsuri la orice.

Cartea de faţă te poate ajuta să închei mai multe afaceri, să ai relaţii mai trainice cu cei din jur şi să stabileşti legături mult mai repede decât credeai că este posibil.

Iţi pune la dispoziţie instrumentele cu ajutorul cărora să ajungi în sufletul şi în mintea tuturor celor cu care stai de vorbă.

Iţi arată cum să foloseşti acele întrebări care iţi pun mintea la contribuţie, astfel încât să atragi potenţialii clienţi şi să le identifici cele mai presante probleme.

In cele 35 de capitole vei citi despre poveşti reale, dar şi despre personaje care te-au fascinat dintotdeauna. Vei afla cum pot fi folosite aceste întrebări de impact şi ce urmări au ele. Vei descoperi cum poţi avea conversaţii mai productive şi cum poţi schimba viaţa celor din jur prin simplul fapt de a pune întrebările potrivite.

Vei afla cum a pus Steve Jobs o simplă întrebare motivaţională ce a dus la progresele uimitoare ale computerului Macintosh. Vei vedea cum, din cauza unei întrebări ce nu a fost formulată, o companie importantă a pierdut o licitaţie pentru un proiect grandios.

Foloseşte aceste întrebări şi vei avea relaţii mult mai bune cu clienţii, vei identifica mai repede potenţialele lor probleme şi îi vei influenţa pe cei din jur într-o măsură mult mai mare.

Editura: Amsta
Dimensiuni: 13,5×20,5 cm
Număr pagini: 240
Data apariţiei: iulie 2013

Cartea se poate achiziţiona de pe site-ul Editurii Amsta, accesând acest link

Preţ: 35 RON

Sursa: http://www.amsta.ro/

Pentru îmbunătăţirea abilităţilor de comunicare, atât în viaţa personală, cât şi în afaceri, mai puteţi citi şi următoarele:

Abilităţi de comunicare. Ediţia a II-a de Allan & Barbara Pease (apărută la Editura Curtea Veche în 2013) – apasă link

Din această carte aflaţi cum să fiţi buni interlocutori, cum să faceţi complimente sincere, cum să ascultaţi, care sunt cuvintele eficiente şi ineficiente în comunicare, cum să faceţi o impresie pozitivă partenerilor de afaceri.

Cum să îţi comunici eficient punctul de vedere în 30 secunde sau mai puţin de Milo F. Frank (apărută la Editura Business Tech în 2009) – apasă link

Milo Frank ne oferă o carte scrisă cu claritate şi concizie, cu principii uşor de înţeles şi valabile la orice nivel de comunicare, arătând cum putem să câştigăm popularitate si simpatie prin folosirea de cuvinte simple si fraze scurte, pe intelesul tuturor.

Alte postări în categoria Dezvoltare personală:

Codul fericirii – George Pratt

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.