Medicina naturii – Jerry Lee Hover

Medicina naturii

O apariţie recentă a Editurii ALL, utilă tuturor celor preocupaţi de un mod de viaţă sănătos şi care doresc să afle mai multe despre efectele benefice ale plantelor medicinale asupra sănătăţii, este cartea Medicina naturii de Jerry Lee Hover.

Această carte conţine informaţii privind refacerea sănătăţii cu produse naturale şi prin metode naturale, oferind o vedere de ansamblu fundamentală pentru persoanele fără pregătire medicală şi o colecţie de tehnici cu sfaturi utile în procesul de vindecare.

În plus, această lucrare îi provoacă pe profesioniştii din domeniul medical să reinvestigheze imparţial studiile din prezent şi din trecut în acest domeniu, fără prejudecăţi.

Veţi găsi date despre prevenirea şi tratamentul: cancerului, anemiilor, artritei, SIDA, diabetului zaharat, cefaleei, bolii Alzheimer, hipertensiunii arteriale, obezităţii, menopauzei, osteoporozei etc.

În prima parte a cărţii, autorul vorbeşte despre beneficiile pe care le pot aduce sănătăţii factori ca: aerul curat, apa pură, soarele, alimentele naturale, odihna adecvată, mişcarea fizică şi, nu în ultimul rând, încrederea în Dumnezeu.

Cea de-a doua parte abordează detaliat o serie de teme cu impact asupra sănătăţii, cum ar fi: postul, vegetarianismul, pericolele pe care le pot ascunde cuptoarele cu microunde, laptele, vaccinurile sau plombele de amalgam, avantajele pe care le au plantele medicinale faţă de medicamente, menopauza, vitaminele şi mineralele. De asemenea, autorul se referă în detaliu la unele boli, cum ar fi cancerul, SIDA, hipertensiunea arterială, anemia etc.

Dr. Jerry Lee Hoover s-a născut şi a copilărit în Rapid City, Dakota de Sud. A absolvit California State University, devenind profesor. După ce a predat un timp la o şcoală secundară în Statele Unite, a fost directorul unei şcoli misionare din Pacificul de Sud.

Interesul său pentru medicina naturală a apărut pe când lucra la un spital misionar din America Centrală, astfel că a urmat studii în acest sens şi a primit diplomă universitară de medic naturopat.

De atunci, dr. Hoover a ţinut conferinţe pe teme de medicină naturală în Statele Unite şi în afara acestora. În prezent locuieşte în America Latină şi continuă să scrie şi să conferenţieze pe teme de sănătate naturală. Deţine un website de tratamente naturale împotriva cancerului prin care a ajutat mii de oameni: http://www.cancernaturalcure.com/.

Editura: All
Dimensiuni: 130×200
Număr pagini: 352
Data apariţiei: iunie 2013

Cartea se poate achiziţiona de pe site-ul Editurii ALL, accesând acest link

Preţ: 34,90 RON

Sursa: http://www.all.ro/

Alte cărţi din care puteţi afla informaţii utile despre tramentul bolilor cu ajutorul plantelor medicinale găsiţi mai jos:

Secretele longevităţii. Ghid de terapie naturistă de Fanică-Voinea Ene, apărută la Editura ALL în 2011 – apasă link

Sintetizând experienţa sa în domeniul medicinei complementare şi adăugându-i rezultatele cercetărilor gerontologice proprii, Fanică-Voinea Ene, renumit specialist în sfera terapiilor naturiste, prezintă în această lucrare metode şi procedee practice, la îndemâna fiecăruia dintre noi, pentru a ne prelungi viaţa. Fănică-Voinea Ene aparţine unei celebre familii de tămădiutori populari din zona Vrancei.

Leacuri pentru sănătate de Constantin Pârvu, apărută la Editura Asab în 2013 – apasă link

Cartea conţine referiri la peste 1100 boli si alte aspecte negative ce afectează sănătatea, precum şi 7227 reţete ce pot fi folosite pentru tratamentul lor. Reţetele sunt originale. Ele au fost culese din mediul sătesc pe parcursul a 40 de ani de cercetare etnoterapeutică de pe întreg teritoriul Romaniei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.