Noua ordine vibraţională – Cristian Răduţă

noua-ordine-vibrationala_micaNoua ordine vibraţională. Mintea care te minte, scrisă de Cristian Răduţă, este o carte apărută recent la Editura The New Earth.

Toată viața oamenii, conștient sau inconștient, își caută identitatea reală, cine sunt ei cu adevărat și nu cine cred ei că sunt. Iar acest lucru este reliefat sub o formă sau alta în sute de filme și cărți, în care un personaj, în urma unei amnezii, își uită originea, de unde provine, cine-i sunt părinții etc. Exact asta facem și noi de-a lungul vieții/vieților prin toate experiențele pe care le avem: conștient sau nu, ne căutam adevăratul Eu.

Misterul în spatele căruia se află adevărata ta identitate este cel mai mare mister de care ai fost vreodată atras.

Cei care conduc omenirea din umbră și, implicit, cei care produc artă (filme, cărți, etc.) cunosc bine aceste lucruri și înțeleg cât de tare te atrage acest mister al regăsirii identității tale reale. Mereu îți vor împacheta acest mister sub diferite forme, ca într-un puzzle, dându-ți câteva bucățele din adevăr, dar niciodată pe toate … tocmai pentru a păstra misterul.

O regulă nescrisă dar evidentă pentru toți producătorii de “succes” de filme (cărți, etc.) este că misterul legat de identitatea ta reală trebuie perpetuat la nesfârșit.

De ce? Pe de-o parte, pentru că altfel matrixul din jurul ochilor tăi în spatele căruia se află adevărata ta identitate și realitate înconjurătoare, ar cădea instantaneu și nu ai mai putea fi controlat de cei care o fac de sute de ani. Iar, pe de altă parte, prețiosul mister “ezoteric” ar pica și nu s-ar mai putea vinde … pentru că niciun alt mister legat de orice altceva nu te atrage atât de mult ca cel legat de identitatea ta reală.

Şi cu identitatea oamenilor s-a petrecut identic ce s-a întâmplat cu restul minciunilor din societate. Ceea ce era în mod natural al tău, ți-a fost luat, reîmpachetat și apoi revândut – vezi apa, mâncarea naturală, pământul, comunicarea sinceră între oameni, relația firească cu o femeie, etc. Identitatea ți-a fost luată, ai fost manipulat, spălat pe creier și aruncat în amnezie, și apoi îți sunt vândute produse (filme, cărți, iluzii, etc.) care-ți dau o mireasmă despre cine ai fi tu, însă mai mult printre rânduri…

Orice mister te atrage pentru că, de fapt, ești atras de găsirea identității tale reale. Orice mister ascunde o parte din adevărata ta identitate de care sufletul tău este continuu atras. Deși mulți sunt atrași de aceste filme/cărți și simt că au legătură cu spiritualitatea, cu mintea, cu sufletul, cu identitatea lor reală, foarte puțini înțeleg exact ce vor să zică acestea pentru că așa sunt create în mod intenționat, să nu le înțeleagă și bunica: înțelegi un pic; asta te bucură, îți excită mintea, îți vin fiori de emoție în tot corpul, ca dovadă că sufletul tău s-a bucurat că ai avut o ocazie minunată să faci niște conexiuni, să te apropii mai mult de el … însă marea parte din mister rămâne încă neelucidată … cine știe, poate următorul film (carte) îl va elucida??

Tocmai ăsta este scopul acestei cărți, de a încălca total această regulă nescrisă a perpetuării misterului legat de identitatea ta reală și de a expune lucrurile pentru prima oară extrem de clar, pe față, astfel încât să le înțeleagă și bunica.

Mai jos găsiţi cuprinsul cărţii:

Capitolul 1. 2033. O zi în Centrul Vechi
Capitolul 2. Arhitecţii societăţii – spiritul de turmă
Capitolul 3. Programele mentale. Arborele fricilor
Capitolul 4. Deteriorarea genei umane datorită programelor fricii/regulilor societăţii
Capitolul 5. Manipularea filmelor americane. Majoritatea SF-urilor nu sunt SF
Capitolul 6. Programarea lingvistică
Capitolul 7. Deconectarea inimii de creier
Capitolul 8. Vrei să controlezi fiecare lucru de care ţi-e frică
Capitolul 9. Mecanismul fundamental de propagare a întunericului
Capitolul 10 Planurile paralele de manifestare a realităţii
Capitolul 11. Timpul şi distanţele sunt doar o iluzie a minţii
Capitolul 12. Predicţia maiaşă despre 21 decembrie, 2012
Capitolul 13. Criza financiară. Criza conştiinţei umanităţii
Capitolul 14. Înţelepciunea populară
Capitolul 15. Calea acţiunilor inimii
Capitolul 16. Calea Adevărului
Capitolul 17. Noua Ordine Vibraţională
Capitolul 18. Cauzele mentale ale bolilor
Capitolul 19. Tehnici şi meditaţii
Capitolul 20. It’s ok anyway

Iată şi un fragment din această carte:

„…în figura respectivă sunt prezentaţi oameni, aduşi la stadiul de „oi”, dintr-o turmă, învrăjbiţi şi deconectaţi între ei, care, manipulaţi fiind de Păstor (Sistemul, the all seeing eye) care-i păstoreşte, sunt plini de programe de frici şi de bariere interioare care le îngrădeşte libertatea conştiintei ca într-o puşcărie interioară.

S-a urmărit cu mult succes până în prezent de către întunecaţi distrugerea până şi a celei mai mici unităţi sociale dintre oameni, a celulei societăţii, a uniunii dintre bărbat şi femeie; dar şi dintre copii şi părinţi. Aceştia nu mai au legătură unii cu alţii. Sistemul a băgat frici şi tensiuni între ei.

De exemplu, în Canada copiii mici îşi pot reclama părinţii la poliţie pentru o mie de motive – dacă sunt lăsaţi acasă singuri mai mult de 2 ore; dacă li se pare că sunt maltrataţi, dacă consideră că nu li se dă suficientă mâncare ok; etc.

De ce? Pentru că în cazul oamenilor „1+1” este mult mai mare decât „2”.

Adică, doi indivizi izolaţi, deconecaţi unul de celălalt sunt mai puţin puternici şi au un nivel de conştiinţă mai scăzut decât în cazul a doi indivizi conectaţi unul la celălalt (de exemplu, un „el” şi o „ea” – un cuplu).

Relaţia de cuplu bazată pe iubire este prima formă de conştientizare a unităţii umanităţii – we are all one. Pe vremuri bărbaţii îşi dădeau şi viaţa din iubire sau alte cauze nobile, inspirate de inimă … azi, se speculează la maxim până şi ideea de iubire, ca şi cea de D-zeu, pentru a se câştiga cât mai multe „puncte” în societate.

D-aia în ultimul timp se promovează din ce în ce mai agresiv prin toate mijloacele mass-media ideea de relaţii pasagere de 3 zile, cu despărţiri din orice rahăţiş, fără ca cei doi să lupte nici un pic pentru păstrarea relaţiei.

Iar acest lucru este făcut în mod intenţionat pentru a nu se realiza nici măcar această primă etapă din conştientizarea ideii unităţii conştiinţei umanităţii – vezi emisiunile mondene de la tv: „Ionică, mare vedetă, a suferit enorm 2 zile după fosta iubită … dar soarele a răsărit din nou în curtea lui în a 3-a zi când si-a tras o nouă iubită, mai titoasă, mai fundoasă, mai sofisticată”

Prin atingerea sentimentului iubirii reale într-un cuplu de nezdruncinat, oamenii ar deveni mai calzi la inimă şi mai apropiaţi chiar şi faţă de restul semenilor lor. Nu numai faţă de partenerul de viaţă.

Astfel, s-ar realiza paşi enormi spre dărâmarea tuturor barierelor puse în calea oamenilor pentru a fi izolaţi unii de ceilalţi, spre a deveni genul individualist egoist – „Eu, numai eu, numai mie! Tu cârnat, eu meseriaş! Ei nişte bizoni urâţi, eu un iluminat superb!”

La fiecare ceartă dintr-un cuplu, mai niciunul din parteneri nu mai face vreun efort considerabil pentru păstrarea relaţiei, cu gândul virusat de reclamele de la tv că Ionică, superstar-ul, şi-a tras o nouă iubită, că alţi amici au schimbat 4 gagici în ultima lună, etc., gândindu-se că „ce-a avut şi ce-a pierdut”; ba este chiar mai bine că-şi trage imediat o nouă „gagică” mai bună decât ultima şi va părea şi mai cocoş în turmă.

Deja se promovează ideea de relaţie ca şi cum ar fi ideea de a-ţi achiziţiona un obiect nou. Fiecare vorbeşte că a avut 10 relaţii într-un an, ca şi cum şi-ar fi achiziţionat 10 lucruri.

Apoi clasifică gagicile „bifate” cocoşereşte între băieţi la o bere, ca şi cum diferenţele între ele ar fi ca cele dintre o Dacie şi un Mercedes.

Toate acestea sunt făcute pentru a îndepărta individul de la ideea că o relaţie este de fapt interacţiunea între două suflete. Este mult mai mult şi mai complex decât ideea de a-ţi achiziţiona o femeie ca şi cum ţi-ai lua un aparat de masaj sau o maşină care necesită întreţinere (schimb de ulei, etc.).

Se promovează mereu prin massmedia ideea că o femeie frumoasă trebuie întreţinută, că trebuie investit în ea ca într-un business … ca şi cum un suflet ar avea nevoie de ochiul dracului, când el, de fapt, are nevoie de iubire, de tandreţe, de lumină divină.

Aceasta se face în mod intenţionat şi pentru a face oamenii să devină nişte suflete rătăcite. După zeci de relaţii eşuate, sau chiar mai puţine dar lipsite de iubire şi bazate pe frici, vei fi cu sufletul ciuntit/umbrit, neîmplinit si trist că nici măcar tu nu lupţi pentru el.

……………..

Egoismul omului este, de fapt, un program al individualităţii, indus subtil de arhitecţii întunecaţi, care-l ţine pe acesta deconectat de restul reţelei de oameni.

Este ca şi cum un nod din floarea vieţii (practic o petală a ei) se gândeşte numai şi numai la el, ca şi cum numai el ar exista, restul fiind o masă neimportantă pentru acesta, ignorând restul nodurilor (oamenilor), chiar bucurându-se de necazul lor, neconştientizând că, de fapt, tot el este peste tot, tot el se manifestă prin tot restul umanităţii.

Manipularea a fost într-atât de mare, că s-a ajuns la nivelul ca şi cum mâna dreaptă s-ar bucura dacă mâinii stângi sau piciorului tău i s-ar întâmpla un necaz. În anumite comunităţi de lumină, unde oamenii sunt foarte interconectaţi între ei, când cineva din grup păţeşte ceva, ceilalţi indivizi simt instantaneu durere şi sar cu toţii în ajutorul acestuia.

Chiar şi animalele sunt mult mai interconectate între ele şi cu Mama Pământ — vezi cocorii când zboară cum se coordonează între ei ca un tot unitar, ca un macro-organism, schimbându-şi poziţia periodic în „v”-ul în care sunt aliniaţi, pentru a se optimiza curenţii de aer pentru cei din spate, pentru binele grupului. Este ca şi cum toţi ar fi conectaţi într- un tot unitar similar cu corpul uman.

Oamenii au ajuns în schimb la un nivel extrem de scăzut al conştiinţei colective, al empatiei faţă de semenii lor … deja este ca şi cum dacă te-ai lovi la degetul de la picior, tu fiind însă sus, la nivelul capului, nepăţind nimic la acesta şi neconştientizând că eşti interconectat cu degetul de la picior, ai zice: „Ia mai scuteşte-mă cu accidentul ăla, chiar nu mă interesează! Era oricum cam obraznic degetul ăsta! Chiar o căuta cu lumânarea! A găsit în sfârşit ce-a meritat…”

Editura: The New Earth
Dimensiuni: 13×20 cm
Număr pagini: 520
Data apariţiei: ianuarie 2014

Preţ: 39 RON

Cartea se poate achiziţiona de accesând acest link sau acest link

Sursa: http://www.cartifrumoase.ro, http://www.eusunt.ro

Alte postări în categoria Informaţie spirituală:
Trăind o viaţă conştientă – Don Miguel Ruiz Jr.
Iubirea n-a uitat pe nimeni – Gary R. Renard
Integrarea sufletului – Sal Rachele

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.